ve nereden temin edebilirim. güvenilirsatıcılar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam soğuk hava performansı etkiliyor biliyorum silindirin içinde soğuk hava daha verimli yanma sağlıyor onun için intercooler konuluyor araçlara da yağ için 20 hp çok uçuk geldi bana insanlar yazılım ile o kadar hp almaya çalışıyor
Bizzat biz dyno 'daki araca ikinci testte ön kısımdan soğul hava tuttuk. Sadece hava sıcaklığını değiştirerek 10-12ps fazla değeri gördük.
Yağ değişiklik yapar.
hocam cekişin arttıgını söyleyemem ama motor sesini azalttıgını söyleyebilirim daha sessiz çalışmaya başlıyor triger değişimi yaptırdıgım yerde benzinli bmw vardı 2013 2014 model yan yana çalışıyordu benimkiyle ve dizel aracımın ondan daha sessiz çalıştıgını duyunca şaşırdım diyebilirim benim önceki yağım elfti mesela
ve nereden temin edebilirim. güvenilirsatıcılar?
karar verdim. madem bu kadar memnun var. motul kullanacağım. fluence dizel 110 luk. motul un hangi ürününü kullanmam gerek.
Kaç km de değiştirdiniz yağı ben uzun yol yaptım çoğunluklada motorun sesi düşme dışında uzun izlenimli görüşlerinizi yazarsanız birçok arkadaşlarımıza çok faydalı olacaktır yani her yağ konusunda bilgi sahibi olalım