Ben Castrol den daha iyi olduğunu düşünüyorum . Bu sebeple 2 bakımdır Motul kullanıyorumsizin kullandığınız yağ markası motul mu? daha kaliteli olanları var castrol gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Castrol den daha iyi olduğunu düşünüyorum . Bu sebeple 2 bakımdır Motul kullanıyorumsizin kullandığınız yağ markası motul mu? daha kaliteli olanları var castrol gibi
Yağı bugün değiştirdim yağ karardı bu iyi birşey motor içini temizledigi anlamına gelir. X-cess 5w40 çok güzel yağdır erken değişime gerek yok. Tortu yoktu yağ da . Motul öncesi Elf vardı Motul e geçerken engine flush ( motor içi temizleyici ) kullandım . Belki bu sebeple tortu kurum olmaması bu sebeple olabiliryağın durumu nasıl kararma gibi yağ içinde parmakla kontrol ettiğiniz de tortu var mı
bende motul x cess 5w40 koydum son yağ değişiminde 5bin km oldu
duruma göre erken değiştirip masraf yapmayalım boşuna
Yağı bugün değiştirdim yağ karardı bu iyi birşey motor içini temizledigi anlamına gelir. X-cess 5w40 çok güzel yağdır erken değişime gerek yok. Tortu yoktu yağ da . Motul öncesi Elf vardı Motul e geçerken engine flush ( motor içi temizleyici ) kullandım . Belki bu sebeple tortu kurum olmaması bu sebeple olabilir
Ben Castrol den daha iyi olduğunu düşünüyorum . Bu sebeple 2 bakımdır Motul kullanıyorum
Kitapçıkta 20.000 belirtilmiş, buna rağmen her 10.000 km yağ değişimi yapmak faydalı mıdır? Renault Fluence 2014 Touch Plus
Ben bunları kullanmıştım 2017 Ekim de Aracımın km si 150.000 üzeri idi sorun yaşamadım . Benden önce aracın bakımları ne şekilde yapıldı bilmediğim için bu şekilde bakım yaptırdım ama artık gerek görmüyorum çünkü kaliteli yağ kullanıyorum20bin olmasa da 13 14 bin gibi değiştirmeyi düşünüyorum bende
motor içi temizleme sıkıntı cıkarmıyo mu acaba hani çatlaklar falan varsa daha sonra yağ kaçırma gibi birşey olabilir mi yoksa hurafe mi bilmiyorum
şimdi yeni araçlarda belki sorun olmaz ama benimki gibi 12 yaşında ve 143 bin km bi araç için faydası olur mu