Merhaba arkadaşlar, aracımı alalı 2 aya yaklaştı 2013 çıkışlı ivon fluence 110 hp EDC 129300 km de aracım. Aldığımda 127 binde idi araç.Bugüne kadar bir sorun çıkmadı çok şükür bugün sabah çalıştırdım 1 2 dk kendine gelmesini bekledikten sonra garajımdan çıkıp yoluma devam ettim şehir içi yavaş bir şekilde sonra gördüm ki ekranda vitesinizi kontrol ettiriniz yazısı çıktı, daha önce okuduğum bilgilere bakmak için biraz gaza bastım 3. Vitese atmıyor biraz hızlanım manuele alıp vites attığımda 2 den 4 e attı sonra 4 ten 6 sonra durdum 1 e atmıyor mu diye fakat 1 e atıyor araç sadece 3 ve 5 yoktu, sonra durdum stop ettim biraz bekledikten sonra çalıştırdım ve normal bir şekilde tekrar yoluma devam ettim yine şehir içinde ve yazı gitti vitestede herhangi bir sorun olmadı, sonra çevreyoluna çıkıp biraz bastım biraz yavaş gittim tekrar bir sorun veya herhangi birşry olacak mı diye ama şu an Allaha şükür bir sorun yok yaklaşık 1 saat önce oldu bu olay. Aracı yeni aldığım için güncelleme yapılmış mı yapılmamış mı bilmiyorum ama yapıldığınıda sanmıyoruö, bazı arkadaşlarımız, er.tansel akü konusundan da bahsetmiş, akünün ne zaman değiştiğinide bilmiyorum üzerinde şu an renault orjinal aküsü var galiba 60 lık. Bu konularda bilgisi olan veya bana önerisi olacak olan, başına gelmiş, çözümü sağlamış arkadaşlarım varsa bir cevap vermelerirlerse sevinirim. Herkese teşekkürler.