Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı sorun benim 2010 kangoodada var birinci viteste devrini aldıktan sonra debriyaja basıyorum vitesten çıkmıyor sadece 1. vitesten çıkarırken oluyor ama
dayımın şirket aracı 2012 kangodada o sorun var 2 vitese zor geçiyor geçerken kendini biraz öne atıyor ama yaptırdılar diye biliyorum debriyajda sonrun olması lazım..
üç senedir kangoo kullanıyorum ama iki gündür başıma geldi. birinci viteste kalkıp giderken devir 3bin de ayağımı gazdan çekince vites, 1vitesten çıkmıyor yani boşa da geçmiyor ikinci vitese de geçmiyor geçerse de çok zor geçiyor. ama normal ikisini aynı anda yaptığım da yani ayağımı gazdan çekmeden depriyaja bastığımda herşey normal. acaba bu mekanik sorun mu
umarım anlatabilmişimdir
dediğiniz sorun benim kangomdada var 1 vitesten cıkmıyor sonra debriyajı tekrar bırakıyorum ve tekrar debriyaja basıyorum öyle cıkıyor arada bir yapıyor aracım 2010 model ve hala kullanıyorum 4 yıldır 10 sefer oldu sanırım bana servise sormuştum ilk zamanlar böyle kullan çok zorluk çıkarırsa getirirsin demişlerdi ama pek yapmadı işte dediğim gibi 4 yılda anca 10 sefer geldi başıma hala kullanıyorum arabamdan da çok memnunum ben de sadece benim arabada mı oluyor diyordum demekki sizinde aracınızda olmuş