Verilen anahtarlıklar nasıl?

Ben arabayı aldığım zaman anahtarlık falan vermediler bana. Bir depo yakıt, bluetooth araç kiti, park sensörü, çam filmi, alarm daha tercih edilesi oldu açıkçası :D mevzu başka tabi ;)

Sent from my çokacaipbiAndroidcihaz

Konu almış başını gitmiş :) Yöneticiler olarak konuya el atma gereği doğmuş :) Ben devamlı cüzdanlarımı ve kemerlerimi yaptırdıgım derici firma ile görüşeceğim sizler için.USTA ilede görüşeceğim belki onun başka bir fikri vardır.Olmazsa Renaultfanclub butik te satışa sunabiliriz. Yada benim derici üzerine renault amblemisi basıp katlık deri kılıf yapadabilir. Benden haber bekleyin fiyat ve gelişmeler konusunda haber vereceğim :)

işte bu :)) teşekkür ederiz en kısa zamanda haberlerinizi beklioruz :D

Evren Bey Dört gözle haber bekliyoruz.

Teşekkürler ilginiz için.

Ben arabamı dün teslim aldım. forumda kılıf verildiğini okumuştum. Talep ettim ama ne kılıf ne anahtarlık... Hiçbirşey vermediler

Ben arabamı dün teslim aldım. forumda kılıf verildiğini okumuştum. Talep ettim ama ne kılıf ne anahtarlık... Hiçbirşey vermediler

O biraz aracı aldığınız bayi ile alakalı aslında. Her bayinin kendine göre farklı güzellikleri olabiliyor.

Konuyu ilettim haber bekliyorum

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bana verdikleri kauçuk anahtarlık daha beter...

Ben arabayı aldığım zaman anahtarlık falan vermediler bana. Bir depo yakıt, bluetooth araç kiti, park sensörü, çam filmi, alarm daha tercih edilesi oldu açıkçası :D mevzu başka tabi ;)

Sent from my çokacaipbiAndroidcihaz

bu saydıklarınızın hepsini hediyemi verdiler size :)

quote_icon.png
EVREN TOPCU Nickli Üyeden Alıntı Konu almış başını gitmiş :) Yöneticiler olarak konuya el atma gereği doğmuş :) Ben devamlı cüzdanlarımı ve kemerlerimi yaptırdıgım derici firma ile görüşeceğim sizler için.USTA ilede görüşeceğim belki onun başka bir fikri vardır.Olmazsa Renaultfanclub butik te satışa sunabiliriz. Yada benim derici üzerine renault amblemisi basıp katlık deri kılıf yapadabilir. Benden haber bekleyin fiyat ve gelişmeler konusunda haber vereceğim :)

bekliyorum bende

bu saydıklarınızın hepsini hediyemi verdiler size :)

vermek zorunda kaldılar demek daha doğru olur ;) kolçaklı olarak beklediğim araba kolçaksız gelmişti, ben de teslim evraklarını imzalamayacağımı belirtmiştim :eyv bu saydıklarımın da ücretini aracı teslim aldıktan sonra ödeyeceğimi söylemiştim. aramızda anlaştık

Geri