Verilen anahtarlıklar nasıl?

Ben galiba en sanslilardanim. Bayi bana iki tane deri kilif verdi tam olarak kartli araclar icin kullanilanindan. Hemen bi tanesini satisa cikarayim :D :D

Ben galiba en sanslilardanim. Bayi bana iki tane deri kilif verdi tam olarak kartli araclar icin kullanilanindan. Hemen bi tanesini satisa cikarayim :D :D
clionun mu bi foto atsanız birde fiyat verseniz hemen hesaba havale ederim istediğim türdense :D

ben maisten aracı alırken 2 tane verdiler bu deri anahtarlıktan.

izmir bornavada bi mais şubesi var. ordan mı aldınız acba yoksa başka ilden mi?

Bugun kullanmadığım bir cüzdan parçası ile araç kartına koruyucu bir deri kılıf yaptım

Nasıl olmuş :)

çok yaratıcı :) terzi mi yaptı bunu :P kime yaptırdınız acaba :)) yaptırılabilinir gerçekten güzel düşünceler çıkıo bu forumda:)

WhOnIVL.webp

ahm4rsa.webp

HpyGtPv.webp

tJVv4hd.webp

v8I95W3.webp

seninki daha güzel ve daha sağlam olmuş fakat araba bazen anahtarı yuvaya sokmamızı istiyo,benimki biraz iteleyince giriyo ama seninki girmez gibi keşke cep gibi yapsaydın bi yarısını acık

bırakıpta,gerçi arkadan cıkıyor galiba seninkisi,en iyisi bir tane orjinal bulmak sanırım

Yo Hayır terzi dikmedi :)

Evde kullanamdığım bir cüzdan vardı iç kısmını düzenli bir şekilde kesip çıkarttım kartı yerleştirdim cuk oturdu şeffaf kısımda çok iyi denk geldi cidden
:D
çok yaratıcı :) terzi mi yaptı bunu :P kime yaptırdınız acaba :)) yaptırılabilinir gerçekten güzel düşünceler çıkıo bu forumda:)

seninki daha güzel ve daha sağlam olmuş fakat araba bazen anahtarı yuvaya sokmamızı istiyo,benimki biraz iteleyince giriyo ama seninki girmez gibi keşke cep gibi yapsaydın bi yarısını acık

bırakıpta,gerçi arkadan cıkıyor galiba seninkisi,en iyisi bir tane orjinal bulmak sanırım

Eyvallah Güven Kardeşim

Sağ kısımdan çok rahat bir şekilde çıkıyor
:D

Geri