Verilen anahtarlıklar nasıl?

Olmazsa çok kaliteli hakiki deri kullanmasın birde toplu alırsak belki adet fiyatıda değişir ben 20 tane yaparsan bi alt kalite deri yaparsan diye sıkıştıracagım :)

Olmazsa çok kaliteli hakiki deri kullanmasın birde toplu alırsak belki adet fiyatıda değişir ben 20 tane yaparsan bi alt kalite deri yaparsan diye sıkıştıracagım :)

Bir tarafına anahtarı koyabileceğimiz diğer tarafada ehliyet ve k.kartları koyabileceğimiz şekilde olsa nasıl olur. Sadece düşünce benimkisi.ıslık

Kişisel fikrim anahtar çok gereksiz. Zaten kart koy cebine kalsın:))

Bir tarafına anahtarı koyabileceğimiz diğer tarafada ehliyet ve k.kartları koyabileceğimiz şekilde olsa nasıl olur. Sadece düşünce benimkisi.ıslık

Çok güzel olur abi. Kesinlikle .. Ama biz fiyat düşsün diye uğraşıyoruz ya :) Ama yinede gittigimde onuda soracagım bunu hatırlattıgın iyi oldu abi..

Bende istiyorum nerden bulabilriz arkadaşlar

Bana servisin aracı aldıgımda verdigi anahtarlık tamda boyle aslında resim koymanın nasıl oldugunu bilmiyorum ozel mesaj atıp anlatırsanız resimde eklerim. Gel gelelim konuya kackez kullandım sadece ilk aldıgım gun :) simdi biri torpidoda digeride yedek anahtar tozlanmasında die evde bir kosede duruyor cok elzem degil bence ama dedigim gibi resimlerini paylasabilirim isteyen olursa ve bayidende isteyebilirim birkac yada satıyorlarsa uygun fiyat sorabilirim sonucta uzerinde reklamı var onlarında isine gelebilir sadece fikir nasıl olur ne derler bilmiyorum ama kisisel fikrim gereksiz :)

Sigarayı olcek olarak kullandım kusura bakmayın anahtarı cıkartıp onuda olcek olarak yapabilirdim ama gecenin bu saatinde durust olmak gerekirse aklıma gelmedi ilk etapta bu. SİGARA SAGLIGA ZARARLI kullanmayalım ve kullandırmayalım diyip özürlerimi sunarım. Daha müsait bir zamanda resimleri degiştiricem hem acemiyim nasıl oldugu konusunda (resim eklemek vs) hemde aceleye geldi..

Son düzenleme:
Önemli degil bilgilendirme için teşekkurler. Benim kafamdaki proje cüzdan olarakta kullanmaya musaade eden bir anahtarlık tasarımı. yarın gidicem tekrar bakalım neler olacak. :)

Önemli degil bilgilendirme için teşekkurler. Benim kafamdaki proje cüzdan olarakta kullanmaya musaade eden bir anahtarlık tasarımı. yarın gidicem tekrar bakalım neler olacak. :)

İçinde anahtar muhafazası olan cüzdanlar da var eğer öyle birşey olursa bizde alırız :)

Geri