Ve Total Türkiye'den Ayrılıyor...............

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu konuda çok sevindim aslında gereksiz bir marka idi türkiyede ancak işsiz kalacak personel için çok üzüldüm :(

Yallah Taazik

Eski aracımızda pis yakıttan dolayı yolda kalmıştık bahçeşehir girişindeki şubelerin de

Konuda'ki Yorumları Tek Tek Okudum ve Gördüm'ki Bence Yanlış Bir Yaklaşım Var.

Her Firma Ülkemiz'den Çekildiğinde o Firmanın Bağlı Olduğu Ülke Bize Ayar Vermeye Çalışıyor Diye Bir Şey Yok.
Total Çok Büyük Bir Firmadır ve Bu Büyüklükte'ki Bir Firmanın Ülke'den Çekilmesi Ciddi Sıkıntıları Gösterir.

Çok Yakın Bir Sürede Yunanistan'dan Daha Kötü Bir Hale Geleceğiz, Çok Büyük Bir Ekonomik Kriz Kapıda.

Sende müneccimlik te varmış be Kaan:eyv

benim için sorun yok gidebilir :) Opet PO TP Shell varken pekte zaten Tercih Listemde yoktu. Gidene Dur Demek Yakışmaz ;)

benim için sorun yok gidebilir :) Opet PO TP Shell varken pekte zaten Tercih Listemde yoktu. Gidene Dur Demek Yakışmaz ;)
Tp yi kesin öneririm bizim kurumun kurmuş olduğu sirket devletin yani hatta isteyene yüzde 3 indirim sağlayan kart temin edebilirim

Güle güle gitsin.

Okadar çok üzüldüm ki inanmazsınız...

Duman ile iletişimle gönderildi.

Totalin gerekçesi gerçekten altı çizilmesi geren bir yere gitmiş.Ben bugüne kaar bir defa Totalden benzin aldım oda mecburiyetten soğuk bakıyorum.Fransa Hükümetinin İnsan hakları ! kisvesi altında ülkemizin aleyhindeki tavırları can sıkıyor.

Bir zamanları çok çabuk unuttular , Cezayirde yaptıkları neydi ;; ozamanlar İnsan hakları neredeydi ?? İlaveten alttaki linki biraz okumanızı tavsiye ederim kelimenin tam anlamı ile şimdi adam oldular !konuyu biraz dağıttık ama bence bu başarısız ticari hikayelerinin altında Ülke insanımızın biraz haklı antipatisi önemli rol oynuyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/I._François_(Fransa_Kralı)

Ben ordan %5 indirimli aliyordum. Üzuldum simdi..
Teb den total kart almıştım tarsusda nerede diye aradım bulamadım. İnternetten baktım, adana ve mersinde birer tane var. Gitsin çok işe yaramıyordu zaten.😀😀

Geri