Akaryakıtta çifte indirim

Yakıt fiyatları Galatasarayın Gol yeme oranına bağlı sanırım.

Petrol 115 dolardan geldi bu rakama , keşke aynı orantıda olsa ama olmuyor.10-15 kuruşla bizi oyalayıp duruyorlar.

Dün akşam baktım indirmemişler bugünde bazı yerlerde indiril yapılmış bazılarında yapılmamış hala :)

04.jpg
hımm

MAZOT 1 LİRA OLACAAAKK!!! :silah

he baba:pisbenzinde 0.50 kuruşşş:halaylpg yide sevabına vereceklerhehe

Total indirimimle beraber Mazot'un litresi 3.71'e geliyor bana, şeytan dürtüyor FULLE diye ama daha yarım depo var :)

Umarım fırtına öncesi sessizlik değildir bunların ne yapacağı bilinmez çünkü :eyv

Umarım fırtına öncesi sessizlik değildir bunların ne yapacağı bilinmez çünkü :eyv

Petrol fiyatları EPDK nın belirlediği taban fiyat üzerinden yüzdesel bir oran ile satılıyor, buna bağlı olarak petrol fiyatlarındaki artış ve azalış bu yüzdesel dilime göre ayarlandığından petrol fiyatları artmadığı sürece fiyat artmaz.
Petrol fiyatları ne kadar inerse yada çıkarsa devletin aldığı vergi oranı değişmediği için devlet alacağı paraya bakacağından, o paranın altına düşmediği sürece yukarısı için bir şey yapmaz. Sonuçta ülkenin en büyük geliri petrolden alınan vergi.
Devlet vergisinden düşmeyeceğine göre EPDK petrol fiyatlarını düştükçe ayarlamaya devam edecektir. kısaca Petrol fiyatı artmazsa zam olmaz :eyv
Züğürt tesellisi gibi olacak belki ama neredeyse toplamda 1 tl indirim geldi mazota, buna da şükür diyorum. :eyv

Şöyle bişey var eğer EPDK denilen kurum işini düzgün yapıyorsa eğer mazot 5 lira oldugu zamanla beraber şuanda mazotun hammadde varil fiyatı yarı yarıya düştü mazotun suanda 2.5 lira yada en fazla 2.75 olması gerekirken halen 3.90 dan alıyoruz ben yine bi bağlantı kuramadım bu işten.
Bizim millet indirim var diye seviniyor ancak hammaddeolan inidirmle alakası olmayan bi durum

Geri