Akaryakıtta çifte indirim

Devlet kendi karından yada vergisinden indirim yapmıyor kardeşim, belli bir oran var ve bu oranın altına düşmüyor. Petrol Ofisi genel müdürü bir röportajda şöyle demişti;
Satılan akaryakıtın ortalama 2 lirası devlete gidiyor, rafineri, dağıtıcı, satıcı vs herkes 1 kuruş kazanmadan akaryakıtı satsak bile devlete ödediğimiz vergi yüzünden satılan akaryakıt 2 liranın altına düşmez. Bedava satsak bile 2 liraya alırsınız" demişti.

Bu yüzden hammedde şu kadar, bukadar olmuş diye o kadar indirim beklemeyin. Yine epdk olmasa devletin bu kadar sömürmesine karşılık akaryakıt istasyonlarının kafalarına göre koyacağı kar marjı yüzünden yakıt alamazdık.

Daha önce dediğim gibi bizimkisi biraz züğürt tesellisi oluyor ama buna da şükür :eyv

Aynen öyle yusuf abi ben yinede bunada seviniyorum şuanda mazotun litresi 3.90 lira iyi gibi :)

3.90 dan henüz almadım nasıl bir duygu acaba... :D

Sağlam BirZam Gelicek Pek Hayra Alamet Değil Bu Durum :eyv :eyv

3.90 dan henüz almadım nasıl bir duygu acaba... :D

Bende fulletmedim abi ucuzladı ya pahalıya almaya alıştıkdı içime sinmiyor ters psikoloji oldu :D hehe

Depoyu fullersem ve 15 kuruş daha düşerse diye alamıyorum... :D

Total'i boşver yusuf abi shell derim tek geçerim ayrıca her bayinin de akaryakıtı aynı degıl arkadaslar

Total'i boşver yusuf abi shell derim tek geçerim ayrıca her bayinin de akaryakıtı aynı degıl arkadaslar

Ben sadece Total'in işlettiği kendi istasyonlarından alıyorum kardeşim, evime yakın bir tane var :eyv
bu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım, aksine hem ucuz alıyorum hem de aracım çok az yaktığından bazen 1,5 ay da bir depo harcıyorum :eyv

Geri