*USTA Kangoo 1.5 dci vs Osman Megane 1.6 16v

Usta bence 70 Km - 3 vites tam senin arabanın fişeklediği yer
Chipte var birde sende
300 KG fark tabiki yavana atılamaz fakat senin Torkun daha yüksek olduğunuda unutmayalım :)
Eğerki yapılcaksa bir daha bu rolling kesinlikle bende olmalıyım bu furyanın içinde
Ozaman belli eder :D
RS leri denerken aradaki 5 kilonun hesabını yapıyorsunuz,300 kg fark var,araç yüksek ve geniş,birde kamyon sınıfında daha ne yapsın bu Kangoo...:D

Tamam ama tek yönlü düşünmemek lazım :D
Ben bu yarışları saymadım hehe :D

daywalker Gökhan ve Aytuğ burada,geleceksen gel hadi,ordan konuşup durma...:D

Rüşvetimi isterim :D

Valla Kangoo ayırmış :) Çok güzel vidyolar elinize sağlık ....

SLC, Bu kangoo sumu yakıyor birader zorluyorsun Ustamı tekrar tekrar diye... :D
Şampiyon Kangoo Şampiyon Kangooooo :D:D:D

Usta makaslar da konuşuyor ...güzel denemeler ama yol kalabalık...

Su an arizadayim tlfndan yaziyorum. Son yukledigim videoda yol bosken nasil sallana sallana gectigim apacik meydanda. Yol bos hangi suratte gectigim belli. Yine soyluyorum 140 degilde 130 da biraksaydik belki biri berabere olurdu ama digerlerinde Mustafa abi gecerdi. Zaten 130 gibi yetisip ondan sonra arayi aciyorum. Bu sebeple camcar daha seri bir arac olmaliydi. Ben 1.4 turbo megane bekliyordum dizelden baska. Bu taraflara yolunuz duserse burdan otesi tenha olur her turlu tekrar denemeye hazirim. 3.vites 70 le basinca 130 a kadar iddiam yok ama o suratten sonra kangoonun sansi yok. Ilk basista turbo ve tork farkiyla kangoo onde ama 140 diye belirledigimiz suratte yine soyluyorum onde olan hep bendim.

bence her türlüsünde megane mındar olur:D
vidyolarda genelde megane boyun bukmus:D

Önde olduğun 1 tane video yok Gökhan...:D
Sen izlerken nasıl izliyorsun onu anlamadım...hehe

Geri