Ülkemizde satılan Fluence'ların ön tasarımı neden böyle değil...

ben sevmiyorum bu fluenceleri cok berbat bi durusu var.. Buda ondan beter.. Renoda bi bu fluence bide Clio 1 faz bir ilk cliolardan o ön far kısmı begenmem.. alanların hic goz zevki yokmu bilmiyorum :berbat

ben sevmiyorum bu fluenceleri cok berbat bi durusu var.. Buda ondan beter.. Renoda bi bu fluence bide Clio 1 faz bir ilk cliolardan o ön far kısmı begenmem.. alanların hic goz zevki yokmu bilmiyorum :berbat
Zevkler ve renkler tartışılmaz

Şuanki hali bence daha güzel ve oturaklı..

Çok sert vurdun kardeş :) hani böyle çakma corvette gibi aynadan bakınca koşan pitbull gibi karşıdan bakınca kaslı boğa gibi duruyor yaa onu sevmişizdir belki :) ayrıca 200 renault mühendisi bir araya gelip yapmışlar adamlar yıllardır bu işin içinde vardır bi bildikleri dedik ve dahi hoşumuzada gidiyor inşallah birgün karşılaşırız o sevmediğin arabamla bi tur atarız belki forumdaşlık hatrına sevmeye başlarsın :)

Zevkler ve renkler tartışılmaz
dogru diyorsunda olmamıs bence yaw :D
Çok sert vurdun kardeş :) hani böyle çakma corvette gibi aynadan bakınca koşan pitbull gibi karşıdan bakınca kaslı boğa gibi duruyor yaa onu sevmişizdir belki :) ayrıca 200 renault mühendisi bir araya gelip yapmışlar adamlar yıllardır bu işin içinde vardır bi bildikleri dedik ve dahi hoşumuzada gidiyor inşallah birgün karşılaşırız o sevmediğin arabamla bi tur atarız belki forumdaşlık hatrına sevmeye başlarsın :)
aynı arabadan köylüm aldı Fluence 2012 :) içinede girdim dıısınada baktım ama Hic hosuma gitmedi.. Ama Latidude de bana :) 200 tane muhendis bence bunu yaptıklarında kafaları guzeldi :D Güle güle binin.. ALLAh kaza bela vermesin

herkesin aracı kendinin mercedesidir :) fluencede kullanıcılarının mercedesi :eyv gerisi teferruhat

Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.Durum buraya geliyor.Bende kangoo yu pek sevmezdim ama şimdi 2. yeni kangoo yu kullanıyorum.Alışınca seviyorsun,sevince bırakamıyorsun :) :eyv

evren görmesin :)

Böylede symbol gibi duruyor...

kesinlikle bencede.. ben şimdiki halini daha cok seviyorum araç böyle olsaydı almazdım eminim.

gökhancım herkes parasına göre renault alıyor. ozamanlar trophy çıkmış olsaydı belki ben suanda ona biniyor olurdum. Fluencede 530 lt bagaj hacmi ( yeni jetta ve corolladan daha büyük ) var ve geniş iç mekan ve ortopedik arka koltuklar ve diz mesafesi ( yine jetta ve toyotadan daha uzun diz mesafesi ) var, bunlar aynı segmenteki rakiplerinde bile yok. 50 milyara neden sınıfının en iyisini almayayım ki ? :) herşey ön panjur ve ızgara değildir. Ama genede sınıfının en kaslı en hırçın duran aracı bence. ( dediğim gibi bence :D ) Sevgiler.

Geri