bazı model araçlarda kronik hatalar oluşabiliyor.reno yada başka modellerin fabrikaları bu hataları bildikleri için hataları denetlemek için araçları erken servise çağırabiliyolar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah Allah hangi servismiş o ben kendim 13.000 kmde yağ ve filtreleri değiştirmek için servisime gittiğimde değiştirtmek için zorladım servisi neden geldin daha 7000 var dediler...
Kesinlikle öyle HKS POWER her zaman 1 numaraMantar Filtre İyi İş Yapar
Valla halil abi ve zıpkıncı'nın yazdıkalrına katılıyorum motorda performans hava filtresinden olmasada herhangi başka bir yerinden arıza çıksa servis derki kardeşim sen hava filtresini dğeiştirip orjinalliğini bozmuşsun falan bi dünya laf eder abuk suubk konuşur adamın sinirlerini zıplatır bıdı bıdı konuşur o yüzden sen garantin kaç yılsa dolmadan araçta değişiklik yapma yazık olur dediğim gibi çıkan arıza filtreden kaynaklanmasada servis sıkıntı çıkarır garantiden çıkarır yada arıza filtreden olmasa dahi filtreden çıkmış gibi ücretini talep eder burası türkiye ancak ilk mesajımda yazdıklarımın arkasındayım performans filtre her daim çok daha iyidir standart kağıt filtrelere göre asıl kağıt filtre aracın ömrünü kısaltır çünkü çok fazla partikül ve toz zerrecikleri geçiriyor hiç bir zaman bir performans filtre kadar olmaz kağıt standart filtreler daha öncede dediğim gibi Performans açık yada kutu içi kapalı filtreler % 100'e yakın toz ve partekül tutma özelliğine sahiptir benim tavsiye sen en iyisi Simota karbon kutulu performans filtre kullan eğer niyetin varsa tabi ben hep açık tip kullandım sıkıntı yaşamadım Clio 1.6 Sport'umla açık K&N marka filtre kullandım ve tam 60-70000km kullandım sorun yaşamadım hemde o zamanlar aşırı derece gazlardım yani motor hep yüksek devir bantlarındaydı şimdi ise Megane 2.0İDE ile sakinim...valla bilemiyorum araca serviste atiker sıralı sistem taktırdım sıfır tüplü cıktı 1000 km sonra gel bi bakalım dedi 1000 km sonra gittim bi kac ölcüm yaptılar ama bu lpg icinmiş gaz ayarını biraz daha kıstılar sonra da 10000 km de gel tüm bakalım dediler
Sağolasın teşekkürlerHayırlı olsun
Evet biraz öyle oldu Selçuk abi ama tamponun altından yada arkasından esnek boru düşnüüyorum tam filtrenin azına gelecek şekilde başka ne yapabilirimki abi peki sen ne önerip tavsiye edersin ?Uzatıgın bölgede bildiğim kadarıylan hava vurcak bir yer yok
Filtreye tam ön tarafından havaylan beslemezsen yetersiz kalır
Anladım tamam Selçuk abi sağol netten bakıyımda esnek boru siparişi veriyim tam ön sol sis farının hamen yan tarafına konumlandırayım en iyi hava emilebilecek yer bana orası gibi gördündü tam radyatörün yan tarafı önden havayı harika çeker ve filtreyi besler; Bide biraz önce bal peteği panjur ızgara siparişide verdim hazır onu taktırırken esnek boruyuda araya sıkıştırırım taktırırıp sabitletirim Esnek borununda siparişini veriyimde hepsi aynı anda elimde olsunTahtel Evren abiye Birde Ozan abiye bu uzayan bükülen borulardan satmıştım
Onlardan alıp filtreyi onunlan besleyebilirsin