- Konuyu Başlatan
Sağol kardeşim teşekkürler boruları elif tuning'ten temin ettim JSV Racing marka...güzel gözüküyor kardesim emeğine sağlık nerden temin ettin boruları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol kardeşim teşekkürler boruları elif tuning'ten temin ettim JSV Racing marka...güzel gözüküyor kardesim emeğine sağlık nerden temin ettin boruları
Sağolun valla o konuda çeşitli hurafeler var ama aslı astarı kesinlikle yok valla bende şu anki aracım olan Megane Coupe'den önce Clio 1.6 Sport vardı 87000km'de aldım ve 160000km'de sattım aldığım gibi K&N marka performans hava filtresi kiti taktım kullandığım zaman boyunca herhangi bir sorunla arızayla karşılaşmadım çünkü orjinal hava filtreleri çok kötü içinde incecik dandik kağıt var pis havayı tutamıyor delikleri çok geniş asıl o motora zarar verir kanaatindeyim çünkü Performans hava filtreleri neredeyse % 100'e yakın toz ve partikül tutma özelliğine sahiptirler ve ömürleri standart kağıt filtrelere göre çok daha uzundur belirli km aralıklarında temizlenip tekrardan kullanılabilir...Son bir not açık tip filtre kullanılmasa bile kutu içi performans filtre kullanılmasını tavsiye ediyorum green yada K&N marka olarak yanılmıyorsam iki tane üreten firma var kutu içi filtreleri.güzel olmusta motorun ömrünü kısalttıgı yönünde bi söylenti var dogru mudur ?
Sağolun valla o konuda çeşitli hurafeler var ama aslı astarı kesinlikle yok valla bende şa anki aracım olan Megane Coupe'den önce Clio 1.6 Sport vardı 87000km'de aldım ve 160000km'de sattım aldığım gibi K&N marka performans hava filtresi taktım kullandığım zaman boyunca herhangi bir sorunla arızayla karşılaşmadım çünkü orjinal hava filtreleri çok kötü içinde incecik dandik kağıt var pis havayı tutamıyor delikleri çok geniş asıl o motora zarar verir kanaatindeyim çünkü Performans hava filtreleri neredeyse % 100'e yakın toz ve partikül tutma özelliğine sahiptirler ve ömürleri standart kağıt filtrelere göre çok daha uzundur belirli km aralıklarında temizlenip tekrardan kullanılabilir...Son bir not açık tip filtre kullanılmasa bile kutu içi performans filtre kullanılmasını tavsiye ediyorum green yada K&N marka olarak yanılmıyorsam iki tane üreten firma var kutu içi filtreleri.
erdinç öncelikle hayırlı olsun valla megan coupe lere üzerine saksı koy yakışır.tugay ben 8 sene otomotiv firmlarında satış danışmanlığı ve bölge satış müdürlüğü yaptım.araçların alırken firmlar tarafından yapılan broşürlerdeki değerlerin dışında mesela örneğin jantı yada lastiği değiştirdin.değişiklik yaptığın bölgelerde oluşan arıza otomatikman garantiden çıkar.bunu ister servise taktır ister başka yere bu değişmez bilgin olsun.peki aracm 2012 model henüz 10000 bakıma girmedi kutu ici filtre alsam servise taktırsam garanti dısına cıkar mı bi fikrin var mı ?
Servis orjinal malzeme dışında parça takmaz...peki aracm 2012 model henüz 10000 bakıma girmedi kutu ici filtre alsam servise taktırsam garanti dısına cıkar mı bi fikrin var mı ?
Hayırlı olsun Erdinç sağlam sistem olmuş...
Isınmaya karşı izolasyon düşünüyormusun?
Servis orjinal malzeme dışında parça takmaz...
2012 model aracında 10.000 bakımı olmaz bakım aralıkları 20.000 oldu Renaultta...
erdinç öncelikle hayırlı olsun valla megan coupe lere üzerine saksı koy yakışır.tugay ben 8 sene otomotiv firmlarında satış danışmanlığı ve bölge satış müdürlüğü yaptım.araçların alırken firmlar tarafından yapılan broşürlerdeki değerlerin dışında mesela örneğin jantı yada lastiği değiştirdin.değişiklik yaptığın bölgelerde oluşan arıza otomatikman garantiden çıkar.bunu ister servise taktır ister başka yere bu değişmez bilgin olsun.
anladım yani bi takım riskleri göze almak gerekiyor
Allah Allah hangi servismiş o ben kendim 13.000 kmde yağ ve filtreleri değiştirmek için servisime gittiğimde değiştirtmek için zorladım servisi neden geldin daha 7000 var dediler...servis 10000 km dolmadan gel dedi..