Twingo alıcam

Twingolarda hidrolik direksiyon yok kardeşim. Sallamış. Ya elektrik motorludur yada kara düzendir. Herşeyi orjinal parçalarla değiştirilmiştir deyip sonra twingo için üretilmiş orjinal yan sanayi ne demek yahu. Yan sanayi işte, adamı kızdırmasın! Yok fransadan geliyor pahalıymış vs. Bu kadar haşat etmeden önce düşünecekti, madem 11 yıldır kullanıyor! Parça pahalı yan sanayi, Arka silecek pahalı yan sanayi. Arabanın her tarafı yan sanayi demek ki.. Bence sen uzak dur bu adamdan kardeşim.
Bulmuş senin gibi alıcıyı sallıyor!! :berbat

Son gönderdiğin daha iyi duruyor buna göre. Hem lpg li hem abuk subuk bir yerleri yok. Daha da samimi geldi bana.

Gideceksin anlaşacaksın belki sonra daha bunun debriyaj baskı balata tariger otu çöpü püsürü derken altından kalkamayacaksın. Boşver kardeşim..

Twingolarda hidrolik direksiyon yok kardeşim. Sallamış. Ya elektrik motorludur yada kara düzendir. Herşeyi orjinal parçalarla değiştirilmiştir deyip sonra twingo için üretilmiş orjinal yan sanayi ne demek yahu. Yan sanayi işte, adamı kızdırmasın! Yok fransadan geliyor pahalıymış vs. Bu kadar haşat etmeden önce düşünecekti, madem 11 yıldır kullanıyor! Parça pahalı yan sanayi, Arka silecek pahalı yan sanayi. Arabanın her tarafı yan sanayi demek ki.. Bence sen uzak dur bu adamdan kardeşim.
Bulmuş senin gibi alıcıyı sallıyor!! :berbat

Son gönderdiğin daha iyi duruyor buna göre. Hem lpg li hem abuk subuk bir yerleri yok. Daha da samimi geldi bana.

eyvallah bnde zaten vazgeçtim vites kutusu olayına hiç giremem. 500- 600 tl hiç veremem şimdi.

​hayırlı olsun temize benziyor

​hayırlı olsun temize benziyor

Evet kendisi dolandırıcı. konuştuk plaka vermemek için başkasının kapora gönderdiği numarasını yaptı. sonra arkadaş aradı ona plakayı verdi evet bomba burda. arabanın ben 2002 model olmadığını biliyorum. beni tabiki kekleyemedi. arkadaşa kalkmış 06 ala 49 plaka numarasını vermiş. bende diyorum ben bu plakayı nerden hatırlıyorum diye. meğerse adam " http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ngofanclub-sorunuz-osman-usta-179618955/detay " bu arabanın özelliklerini benim arkadaşa okumuş yav kimseye güvenemeyecekmiyiz. :@ ben birde kazara gitsem adamı o arabaya gömerdim.

Tabi, 97 model aracını 2002 model diye satmaya çalışıp daha sonra plka isteyene de 2002 model bir başka aracın plakasını verip kandıracağını sanıyor. ne kadar ucuz insanlar var böyle. İnşallah buna kanmazlar. :berbat
arabam.com'a bu ilan hakkında şikayette bulundum bakalım ne cevap gelecek.

bende etmiştim snden sonra şuan ilan gözükmüyor. :)

bende etmiştim snden sonra şuan ilan gözükmüyor. :)

iyi olmuş :eyv
başkalarının canını yakamasın kornişon :berbat

Geri