Twingo alıcam

Bana sorarsan birinci yada ikinci ilan olabilir.. ikisi arasında kaldım dersen ben 2 derim yeşil olan daha diri gibi...

Şu sireksiyon olayına da gelirsek bu kadar bariz fark olamaz birikincisi 10 tane arabaya baktıysam 9 unda o farkı gördüm bence bi gariplik var bu iste ya bütün twingolar kazalı yada direksıyon ıle gobek degısık renklerde ıhtımal tabı.. Yusuf abı kullanıcı bızden daha ıyı bıldığı kesın benden en azından hakkınız da hayırlısı olsun

Aslında haklısın ama sonuçta 18 senelik araç alacağım. Bana ne gibi bir sorun teşkil eder onu çok merak ediyorum. sen ne düşünüyorsun ? mesela konunun başında sorduğum 2 araç hakkında ?

şu ana kadar 3 hafta once yazmış olduğun ilanların geçersek bir kırmızı sormuşsun abi ben onlar yerine toplu ilan dalarda 1 ve 2, ilanla ilgilen derim özellikle 2, ilandaki araç daha bi iyi gibi Yusuf abi nin dediği gibiyse allah korusun kaza yapman durumun da aiebag açılmaz çünki muhtemelen daha önce açıldıysa yoktur. Zaten daha önce kaza yaptıysa airbag ı açacak kadar motor da sıkıntılar var olabilir kaza yapmış ama iyi toplanmış da olabilir bunların tek bir çözümü var kendinden başka kimseyi dinlemeyeceksin alacaksın arabyı götüreceksin usta na baktıracaksın oke derse alacaksın abi :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...v-den-1998-renault-twingo-1.3-179715338/detay bu ilandaki araçda alınabilir neden olmasın içine sindi ise bakma gözünün yaşına 16 yaşında araç illaki bağzı sıkıntılar çıkartıcaktır ama ustana mutlaka göster

şu ana kadar 3 hafta once yazmış olduğun ilanların geçersek bir kırmızı sormuşsun abi ben onlar yerine toplu ilan dalarda 1 ve 2, ilanla ilgilen derim özellikle 2, ilandaki araç daha bi iyi gibi Yusuf abi nin dediği gibiyse allah korusun kaza yapman durumun da aiebag açılmaz çünki muhtemelen daha önce açıldıysa yoktur. Zaten daha önce kaza yaptıysa airbag ı açacak kadar motor da sıkıntılar var olabilir kaza yapmış ama iyi toplanmış da olabilir bunların tek bir çözümü var kendinden başka kimseyi dinlemeyeceksin alacaksın arabyı götüreceksin usta na baktıracaksın oke derse alacaksın abi :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...v-den-1998-renault-twingo-1.3-179715338/detay bu ilandaki araçda alınabilir neden olmasın içine sindi ise bakma gözünün yaşına 16 yaşında araç illaki bağzı sıkıntılar çıkartıcaktır ama ustana mutlaka göster

tabiki o ustaya götürücem. bence okadar uğraşılmaz gibi geliyor. bakıyorum sahibindene adam döküntü arabaya temiz diyor. ve istediği paralarda 12.000 TL yahu ben o paraya 2000 model megane coupe alırım. herhangi bir ustaya götürsem ne demem lazım ? abi bu olayda cep telefonu almaya benzemiyor ki ?2 gün önce benim tanıdığım twingosuna bakmaya gittim. resimlerden temiz gözüküyor. abi elime vitese bir attım, boşta sağa sola çekince tak tak sesler geliyor. arabanın direksiyonu sola zor sağa kolay dönüyor. klima gaz konacak bir tek dedi. klimanın fanı dahi çalışmıyor. düşünün artık. en son gidicem scooter alıcam :D

Bence sen o nasıl bu nasıl deme, bir hafta sonu kalk git araba pazarına, elindeki paraya göre bakarak seç. Malı gör, sahibiyle konuş. Ustana göster. En temizi :eyv

Bu Paralara Twingo Haram, En Babasına 8 Kağıttan 1 Kuruş Fazla Vermem :))

Tabi Bu Benim Görüşüm ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ibinden-satilik-sirin-twingo-178744744/detay/

bunun sahibiyle görüştük.

msj attı aynı şekilde aktarıyorum.

"""merhaba;

arabanın kazası yok.plakadan sordurabilirsiniz..motor iyi ..

ön takımda amortisörlerin değişmesi gerekiyor.

baskı balata,radyatör ve egzos 180000 de değişti.

Telefonlaşalım..

Detayları telefonda iletirim.Ben 11 yıldır kullandığım için her parçasını bizzat kendim alarak orjinal değiştirdim.

Saygılarımla."""

telefonlada görüştüm adamla. kendisi müzik hocası. herşeyiyle anlattı. 1. si bunun direksiyonu elektrikli değilmiş. 2. si sağ kapıya minibüs geri gelirken burmuş. 3. sü arabanın vitesi 2 ye geçerken arada sırada zor geçiyormuş bir kere daha debriyaja basmak gerekiyormuş. en sonda 8.200 tl ye bırakırım dedi. tabi ben onu 8000 tl ye yuvarlatıcam. şimdi kaporta vs bnm için pek önmli değil. vites ne kadar tutar ben onu merak ediyorum.

siz ne dersiniz. yarın gidip test edicem.

Dostum base modele 8 bin lira çok, problemleri de var bu aracın, Bir kere tüm parçaları orjinal ile değiştiriyorum demiş, twingonun parçaları o kadar pahalı ki orjinal parça kullanmadığını arka silecekten bile anlayabilrsin. Uydurma bir silecek takılmış. Kaporta hiç diri durmuyor. ki zaten kazalıymış. kaporta masrafı var, marşpiyel paslanmış artık. ayrıca elektrikli direksiyon olmayanların bazılarında elektrikli ayna da olmuyor, bunda var. gerçekten elektrikli direksiyon yoksa hiç bulaşma çok ama çok zor döner direksiyonu. eğer direksiyon elektrikliyse ve elektrik motoru arıza yapmışsa yine karadüzen direksiyon gibi olur, 85 model şahin kullanıyor gibi sürersin. çok pahalı olduğu için yenisini alamazsın, tamirini de hiç kimse yapamıyor.

2.vitese geçmiyor 2 kez debriyaja basıyorsun demiş. Eğer baskı sıkıntısı varsa baskı rulmanı ayırmıyorsa kafadan 750 lira en az masraf çıkartır.
Debriyaj otomatik olduğu için ayar yapılamıyor, pedalın altında bulunan bir takoz sayesinde kendi debriyaj ayarını kendi yapıyor pedala basınca. vites geçmiyorsa mutlaka bir problem vardır.

sen yine bir git test sürüşü yap, motoru düzgünse bakımlıysa diğerlerini zamanla da yaptırırsın, ama mutlaka fiyatını düşürt.

Daha önceden twingo sahibiydim demiştin, elektrikli direksiyonun rahatlığını biliyorsun demektir. karadüzen twingo bana göre alınmaz, test ederken sen de göreceksin zaten.

ayrıca aracın pandiizotu da yok gördüğüm kadarıyla, bu tip eksik gedikleri listeleyip fiyattan düş. Çünkü çok pahalı bu parçalar.

pandizot var adam söyledi resim çektirdiği için çıkarmış. elektrikli derken bende birde getz var oda elektrikli değil ama hidrolik sadece bu twingoda hidrolik. yarın giderim bir test sürüşü yaparım. yarın hemen almam zaten. yarın kullanırsam zaten kendi twingomla karşılaştırmış olurum. sizce ne kadara düşürteyim arabayı. arabanın orjinali derken onuda söyledi. orjinal yan sanayı yani twingo için üretilen parçaları kullanıyormuş. zaten orjinali fransadan geldiği için pahalı olduğunu söyledi.

ayrıca arka silecek kırıldığını ve orjinalin pahalı olduğunu söyledi.

Geri