Dostum base modele 8 bin lira çok, problemleri de var bu aracın, Bir kere tüm parçaları orjinal ile değiştiriyorum demiş, twingonun parçaları o kadar pahalı ki orjinal parça kullanmadığını arka silecekten bile anlayabilrsin. Uydurma bir silecek takılmış. Kaporta hiç diri durmuyor. ki zaten kazalıymış. kaporta masrafı var, marşpiyel paslanmış artık. ayrıca elektrikli direksiyon olmayanların bazılarında elektrikli ayna da olmuyor, bunda var. gerçekten elektrikli direksiyon yoksa hiç bulaşma çok ama çok zor döner direksiyonu. eğer direksiyon elektrikliyse ve elektrik motoru arıza yapmışsa yine karadüzen direksiyon gibi olur, 85 model şahin kullanıyor gibi sürersin. çok pahalı olduğu için yenisini alamazsın, tamirini de hiç kimse yapamıyor.
2.vitese geçmiyor 2 kez debriyaja basıyorsun demiş. Eğer baskı sıkıntısı varsa baskı rulmanı ayırmıyorsa kafadan 750 lira en az masraf çıkartır.
Debriyaj otomatik olduğu için ayar yapılamıyor, pedalın altında bulunan bir takoz sayesinde kendi debriyaj ayarını kendi yapıyor pedala basınca. vites geçmiyorsa mutlaka bir problem vardır.
sen yine bir git test sürüşü yap, motoru düzgünse bakımlıysa diğerlerini zamanla da yaptırırsın, ama mutlaka fiyatını düşürt.
Daha önceden twingo sahibiydim demiştin, elektrikli direksiyonun rahatlığını biliyorsun demektir. karadüzen twingo bana göre alınmaz, test ederken sen de göreceksin zaten.
ayrıca aracın pandiizotu da yok gördüğüm kadarıyla, bu tip eksik gedikleri listeleyip fiyattan düş. Çünkü çok pahalı bu parçalar.