Twingo alıcam

Benimde kanım cok ısınmadı ne yalan sliyim

araba tramerde 2 adet kazası bulunuyor. ama kaç para olduğu çıkmıyor. ben bir tanıdığıma sorduğumda 300 tl altı kazalarda fiyat yazmaz dedi.. içi bana çok temiz geldi. en sonda 9.400 bırakabileceğini ve arabada komple boya olduğunu söyledi.

Abi güneş yanığından komple araç boyanmaz bu bir ikincisi kaskodan yapılmadı ise araç tramer kaydı çıkmaz salla gitsin bence..

Bu araç kesinlikle kazalı, 98 model olmasına rağmen 99+ tamponu takılmış ve direksiyonun göbeği ile dışı farklı duruyor, airbag patlak olma ihtimali var. tamir görmüş.
temiz gibi dursa da hiç bulaşma bence. Kliması da yok zaten.

Bu araç kesinlikle kazalı, 98 model olmasına rağmen 99+ tamponu takılmış ve direksiyonun göbeği ile dışı farklı duruyor, airbag patlak olma ihtimali var. tamir görmüş.
temiz gibi dursa da hiç bulaşma bence. Kliması da yok zaten.

sadece merakımdan soruyorum. nerden anladın direksiyon farklı olduğunu yok bende bileyim her dakka buradan soramam :)

Renginden anlayabilirsin, airbag göbeği aynı derecede solmamış. göbek farklı.

birde o ilk sorduğum 2 araba sorun teşkil eder mi ? Bana ne gibi bireksisi olur. zaten en fazla 2-3 sene kullanacağım elimde kısıtlı bir para var.

Bana sorarsan birinci yada ikinci ilan olabilir.. ikisi arasında kaldım dersen ben 2 derim yeşil olan daha diri gibi...

Şu sireksiyon olayına da gelirsek bu kadar bariz fark olamaz birikincisi 10 tane arabaya baktıysam 9 unda o farkı gördüm bence bi gariplik var bu iste ya bütün twingolar kazalı yada direksıyon ıle gobek degısık renklerde ıhtımal tabı.. Yusuf abı kullanıcı bızden daha ıyı bıldığı kesın benden en azından hakkınız da hayırlısı olsun

Geri