neyse apacım hayırlısı olsun diyelim biz bu memlekette herşeye alıştık zaten ne olsa şaşırmıyoz artık,kimin başına gelse canı yanıyo ağlanıyo başına gelmeyenler uzaktan bakıyo işte bizim memleketin halleri kim ne tutturduysa ordan burdan habire geçiriyolar bize.....birimiz gidipte hakkımızı aramıyoz niyeee 70 lira içinmi yapcaz diyoz geciyozz..sonra başka birinin basına geliyo oda aynısı öyle öyle her coupeciden dediğin gibi 70 liraları topla ohh ne ala memleketimm benim be.. bu ruhsatı düzeltmeye gittiginde söyle bakalım ordakilere hatta beraber gidersek soyleyelim nolucak bu Coupe kullananların hali herkes suçsuz haksız yere 70 liraya ruhsatmı yeniletcek diye...
Geri kalan hafif kusurlarına gelince gercekten onlarda saçmaa sapan..adamlar o anki psikolojik durumuna göre nerden ne tutarsa ya ağır ya hafif yazıyolar..ben böyle işinn zatenn benimde başıma gelecek bakalım 1 sene sonra görcem bende işte benim Memleketim sogudum bu ülkede herşeyden
Geri kalan hafif kusurlarına gelince gercekten onlarda saçmaa sapan..adamlar o anki psikolojik durumuna göre nerden ne tutarsa ya ağır ya hafif yazıyolar..ben böyle işinn zatenn benimde başıma gelecek bakalım 1 sene sonra görcem bende işte benim Memleketim sogudum bu ülkede herşeyden