TÜV muayene

neyse apacım hayırlısı olsun diyelim biz bu memlekette herşeye alıştık zaten ne olsa şaşırmıyoz artık,kimin başına gelse canı yanıyo ağlanıyo başına gelmeyenler uzaktan bakıyo işte bizim memleketin halleri kim ne tutturduysa ordan burdan habire geçiriyolar bize.....birimiz gidipte hakkımızı aramıyoz niyeee 70 lira içinmi yapcaz diyoz geciyozz..sonra başka birinin basına geliyo oda aynısı öyle öyle her coupeciden dediğin gibi 70 liraları topla ohh ne ala memleketimm benim be.. bu ruhsatı düzeltmeye gittiginde söyle bakalım ordakilere hatta beraber gidersek soyleyelim nolucak bu Coupe kullananların hali herkes suçsuz haksız yere 70 liraya ruhsatmı yeniletcek diye...

Geri kalan hafif kusurlarına gelince gercekten onlarda saçmaa sapan..adamlar o anki psikolojik durumuna göre nerden ne tutarsa ya ağır ya hafif yazıyolar..ben böyle işinn zatenn:pislik benimde başıma gelecek bakalım 1 sene sonra görcem bende işte benim Memleketim sogudum bu ülkede herşeyden:(

zaten işçiyiz ... dolu dolu vergi ödüyoz bide böle extralar çıkınca moral olarak koyuyo insana.gündüze geçince bi ara gideriz apap.sorarız,bide laf yeriz üstüne olcak işimizde olmaz

hehe yok yok aga laf fln yemeyiz wardı orda iyi memur hatırlıyom ben ruhsatı yenilerken plakayı alırken bende tırsmıstım ama geyet iyi davranmışlardı..tamam bakalım.

58 liraya yenılettım ben ruhsatı buarada 70 degıldı bilgi olsun :) ama dedıgınızde sonuna kadar haklısınız.bız sıfır almıstık aracı 12 yıllık arac , 12 yıldır 5 kısılıktı de sımdı mı 4 kısılık oldu bu.. resmen dalga gecıyolar ınsanlarla.. seneye de 2 kapılı bunlar dıyıp arabayı 2 kısılık yaparlarsa hıc şaşırmıcam ..

evet arkadaşlar sonunda beklenen oldu :)
geçen hafta malumunuz üzere coupe aracım 4koltuk ve 4emniyet kemerli olduğundan;ruhsatta ise kişi kapasitesi 5 yazdığı için ağır kusur sayılmış ve muayeneden geçememiştim.akabinde de sıyıra sıyıra eve dönmüştüm.bu gün sinirler yatıştı ve trafik şubenin yolunu tuttuk.içerde danışmaya durumu anlattım..sorun ne ruhsatta dedi memur.araç 4 kişilk fakat ruhsatta 5 yazılmış muayenede sıkıntı oldu dedim.
memur hiç bişey demeden ruhsatı aldı bekleyin burda dedi.5dk sonra geldi bi de baktık ki.5i silmişler 4 yazmışlar hemde bu işlem orjinal bilgisayarda yapılmış.sistemdende aynı işlemi yaptı.memur arkadaş bi yanlışlık yapmış tamamdır gidebilirsiniz dedi

bu durum inşallah diğer coupe cabrio kullanan arkadaşlarımıza örnek olurda 58 tl leri cebinde kalır

hadi hayırlısı kardeşim sevindim bu olaya..:silah.ceplerinden para cıkıpta yaptıranlara kapak olsun bizi pinti görenlere..:çakbu olayın zaten parayla alakası yoktu yapılan sacmalıktan ötürü biz canımızı sıktık.ama bazı cok bilmişler 60 liranın derdinde sandı bizi.. muayeneye son anına kadar beklede öyle git bari 1 ay geri atsın tarih sanırım öyle oluyo...gderiz:salca apapcım uyarsa beraber..sislerini falanda tak artıkcenker

aynen apap.araştırdık çözdük.seneye gideriz muayene artık
nasıl olsa kafalar rahat.
filtreler geldi apap dun gece taktım hafta sonu seninkini
degiştirelim

işi bilen, iş halleden usta kadar, memur da var demekki... :cool:

aynen apap.araştırdık çözdük.seneye gideriz muayene artık
nasıl olsa kafalar rahat.
filtreler geldi apap dun gece taktım hafta sonu seninkini
degiştirelim

tamam apapcım...aynen takarız hafta sonu falan eyvallah...bu arada bu kokular noldu gelmedi daha yurtdışından californialar getrcekler dimi..

haber verdim.yilbaşı ya eleman sürekli rakı vodka peşinde
apap.yılbaşından sonraya kalabilir

Geri