evet arkadaşlar beklenen gün geldi ve muayeneye gittik ve geçemedik,sebebi ise konuşulduğu gibi ruhsatla aracın uyuşmaması 5kişiliktir yazıp 4koltuk emniyet kemeri olması.Arkadaş nasıl bir memlekette yaşıyoruz insanla resmen dalga geçiliyor,12 yaşında olan bir araba var ortada en az 6-7kez muayene görmüş bu zamana kadar bi sıkıntı yoktu fakat şimdi uygunsuz oldu.bunu arabaları o yıllarda bu şekilde trafiğe salan/ruhsatını hazırlayan yetkililer türkiyede işlerin ne kadar gevşek gittiğini gösteriyor.neyse zaten konu sıkıntılı işin özü.bunun bana maliyeti 70tl civarı olcak,70tl ile kimse yıkılmaz ama ben bu parayı helal etmiyorum...
şimdi gelelim ikinci konumuza uygunsuz bazı noktalar ;angel olan farlarla gittim muayeneye sadece xenonları söküp normal H1 ampül taktım,sis farlarında xenon vardı onları söküp hiçbirşey takmadım,jantlar çift aplikasyon,kelebek camlarda RFC sticker var,reflektör sağlık çantası vb.yok,3.5cm spor yay takılı...
hafif kusur olarak;
kısa hüzmeli farlar ayarsız
uzun hüzmeli farlar ayarsız
Y.S.C. ulaşılması zor yerde(bagajda duruyor)
şimdi akıllarda soru işareti oluşçak bu kadarhafif kusur var 1 tane de ağır kusur olsun ne ağlıyon bu kadar diye ;ama mevzu 70tl değil yada zaman kaybı değil.benim kabullenemediğim insanlara yapılan dalga geçer gibi muamele.önce 5kişi normal sonra değil.bunun TUV'le alakası yok yani.devletin trafik kurumu kendini bu kadar alçaltmamalı bence