TÜV muayene

apap senle ayrılınca eve geldim randevu alayım dedim .ruhsatı açtım 17si sonmuş benim aklımda 12si kalmış .bu sabahta dediğim işleri yaptım şansımızada hava iyi bugün :).bende senin arabayı örnek verdim apap CHE geçtiyse o halde bizim hondayıda biliyon o da tekte geçti şimdi bize takarlarsa .........

sislerden xenonla geçtim, hiç yanmadığı halde geçenleri de gördüm
yan sinyallerin ampulu turuncu olduğu sürece muayenede sorun olmaz.

sen ne zaman geçmiştin sislerde xenon warken aga? yakın zamanda olan olaysa iyi bari bende sevineyim..
Apap sende dedigim gibi sisler xenonken sanmıyom anca hafif kusur yazarlar gbi geliyo .

aga ne varsa balastlarla birlikte söktüm koydum kenara hafta sonu takarız.dediğim gibi şuan sis farı var ampül yok ama takabilirim yada erhana ampülleri verelim olmaz derlerse orda taksın :)

sen ne zaman geçmiştin sislerde xenon warken aga? yakın zamanda olan olaysa iyi bari bende sevineyim..
Apap sende dedigim gibi sisler xenonken sanmıyom anca hafif kusur yazarlar gbi geliyo .
yazdım abi. 2012 mart ve hala da geçirmiyorlar diye de bişey duymadım. ama arıza ışığı yakıyor söküp atacağım tiksindim artık...

ben 17 ocakta bizim toyotayı götürmüştüm tuğrul bilir;xenonların 01ocak2012 tarihi itibariyle geçmediğini tesisat raporu ve far yıkama sistemi takılırsa geçebileceğini uzun uzun anlattı çokcuk nolur yanlış anlama abi falan da dedi sonunda

geçen hafta honda için gittiğimizde angel farlar için ''park yok'' diye hafif kusur yazdılar mesela

yazdım abi. 2012 mart ve hala da geçirmiyorlar diye de bişey duymadım. ama arıza ışığı yakıyor söküp atacağım tiksindim artık...

atma atma kardeş olurmu yaw.sen koy onları kenara hediyeler kabul edilir cenker

kaputu açınca balastları gördü ve xenonun varsa geçemezsin dedi. farlarda değil sislerde var dedim. Tamam o zaman, artık xenon farlar geçmiyor dedi.

aga ne varsa balastlarla birlikte söktüm koydum kenara hafta sonu takarız.dediğim gibi şuan sis farı var ampül yok ama takabilirim yada erhana ampülleri verelim olmaz derlerse orda taksın :)

apap bak sen orayı boş bırakma dinle beni boş olması olmaz işte ozaman agır kusur olabilir.arabanın olan özelliği yok calısmıyo sonucta diye..hem Erhana kaldıysan sen beceremez ona bırakma sen ampul falanhehe

Geri