Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

​geçmiş olsun

Kazanin yorumu olmaz.. Buyuk gecmis olsun.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok geçmiş olsun, inşallah arabanızdan yada araba kullanmaktan soğutmaz sizi bu durum.

Bende zamanında babamın arabasıyla kırmızıda geçen bir arabaya takla attırmıştım.Ölümden dönmüştüm.

Kırmızıda geçmenin cezası ağırlaştırılmalı, özellikle kazaya sebebiyet verdiğinde.

Çok geçmiş olsun... :(

Cana gelmesinde çok geçmiş olsuun.

Geçmiş OLsun.

Büyük geçmiş olsun. Biz ne kadar kurallara uyarsak uyalım çıkıyor böyleleri.

Ben kavşakda hiç kaza yapmadım hatta hiç kaza yapmadım..Böyle dingilin biri karşıma çıkar diye kavşağa 60-70 civarında yaklaşırım ve Trafik eğitmeni Demir Bükeyde aynı şeyi söylüyor..Yol benim mantığıyla gitmiceksin yolda diyor..Kavşaklara hızınızı azaltarak girin diyor...Düşük hızlarda frenleyip sağa sola kaçmak kolay olur...Ben başka araçlardan kaçarak çok kaza atlattım...
bende o zamanlar Broadway vardı .. BEn sagdayım gecis hakkı benim hız 60 civarıydı zaten atladı önüme Frene basmamla vurmam bir oldu. Polis gelmis ifade veriyoruz kaza raporuna ben ondan once kavsaga girdim geldi vurdu yazmıs bende dedim soldan önüme atladı .. SOnuc yuzde yuz kusurlu bulundu aracımı yapıp teslim etti sigortası .. ben arabada değilim vurdugum primerada 5 tane 7-8 yaslarında cocuk vardı . ya bisey olsa. vicdanına anlatamazsn bunu. neyseki ucuz atlattık ama etkisi var kavsaklarda durma noktasına gelir sonra tekrar hızlanırım yoksa Korkuyorum gercekden

Geri