Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun Sevda,sende birşey olmaması tesellimiz olsun,mal yerine mutlaka gelir,aracında kasko varmıydı ve bir şey daha bu fotoğraflar ileride sana sıkıntı yaratabilir,istersen kaldıralım...
gercekten yazık olmus sevda
okadar seyler atlattım yollarda yinede kırmızı ısıkta gecme huyum yoktur gecede olsa beklerim
bu gecen vatandas bunun hesabını nasıl vericek simdi
sigortasından parayı alsanızda belki sizi tatmin etmicek ugrasması cabası
gecen hafta manavgattaydım gordumki antalya bolgesinde ısıklar pek kaile alınmıyor bosluk bulundumu gecilmeye calısıyor
gercekten yazık olmus sevda
okadar seyler atlattım yollarda yinede kırmızı ısıkta gecme huyum yoktur gecede olsa beklerim
bu gecen vatandas bunun hesabını nasıl vericek simdi
sigortasından parayı alsanızda belki sizi tatmin etmicek ugrasması cabası
gecen hafta manavgattaydım gordumki antalya bolgesinde ısıklar pek kaile alınmıyor bosluk bulundumu gecilmeye calısıyor
Evet Aytuğ..maalesef ki özellikle bu bölgede uyulmuyor ve o araç can taşıyor,içindekilere de birşey olabilirdi..cehalet diz boyu.
Başıma gelen ikinci kaza bu,diğerinde de kırmızı ışıkta dururken arkadan vurmuşlardı..
Arabam karşı tarafın dengesizliği yüzünden kazalı oldu.Bir de trafik siz tutacaksınız tutağı ölüm yok dedi.Böyle saçma bir memleket
İyice irite oldum..