hehehehe tmm abi yaa buluşmaya getircem hatta arabadakileri söküp gözünün önünde elden vericem
Bana getir bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehehehe tmm abi yaa buluşmaya getircem hatta arabadakileri söküp gözünün önünde elden vericem
Teşekkürlerhayırlı olsun
Bilseydim çayını içmeye gelirdim en yakın zamanda görüşüp tanışırız inşallah Evet gerçekten çok çok iyi bir esnaf baya muhabbetimiz oldu tekrar teşekkür ediyorum abime...Bizim mekanlara gelmişsiniz sahanın nıkelajcının hemen karsısındakı babamın oto elektrık dükkanı var
titiz nikelajın işçiligi gercekten cok cok iyidir ve işlerini en iyi yapan esnaflardan dır abilerimiz ,güle güle kullan
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim...bence direklerdeki kromları boşver bir rica etsem müsait olduğunda pm atarmısın bir konuda bilgine ihtiyacım var
Teşekkür ederim Ozan abi taktırmıycam minibüs gibi oluyohayırlı olsun kardeşim ama kapı direklerine sakın taktırma o kötü olur
Hayırlı olsun Mert Rs logosunu aynı şekilde bende ön oanjura düşünüyordum sonra sabitleyecek yer bulamayınca vazgeçmiştim Devamıda gelir inş
belki bunlar işini görür usta..sitede gezerken gördüm sen geldin aklıma..Hayırlı olsun çok güzel olmuş güle güle kullan Benden evel taktın ya su RS logosunu içimde kaldı valla Koskoca istanbulda 1 tane Sarı RS logosu bulamadım ya bulsam alıcam