TJ Fluence Cam Üst Çıtası,RS Logosu,RS Sibopları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mert Koç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun :eyv

Bizim mekanlara gelmişsiniz sahanın nıkelajcının hemen karsısındakı babamın oto elektrık dükkanı var :)

titiz nikelajın işçiligi gercekten cok cok iyidir ve işlerini en iyi yapan esnaflardan dır abilerimiz ,güle güle kullan

Teşekkürler :)
Bizim mekanlara gelmişsiniz sahanın nıkelajcının hemen karsısındakı babamın oto elektrık dükkanı var :)

titiz nikelajın işçiligi gercekten cok cok iyidir ve işlerini en iyi yapan esnaflardan dır abilerimiz ,güle güle kullan
Bilseydim çayını içmeye gelirdim en yakın zamanda görüşüp tanışırız inşallah :) Evet gerçekten çok çok iyi bir esnaf baya muhabbetimiz oldu tekrar teşekkür ediyorum abime...

hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim...bence direklerdeki kromları boşver :eyv bir rica etsem müsait olduğunda pm atarmısın bir konuda bilgine ihtiyacım var :)

hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim...bence direklerdeki kromları boşver :eyv bir rica etsem müsait olduğunda pm atarmısın bir konuda bilgine ihtiyacım var :)

Abicim teşekkür ederim,direkteki kromlardan bende vazgeçtim :) pm attım :)

hayırlı olsun kardeşim ama kapı direklerine sakın taktırma o kötü olur :)

Hayırlı olsun Mert :) Rs logosunu aynı şekilde bende ön oanjura düşünüyordum sonra sabitleyecek yer bulamayınca vazgeçmiştim :D Devamıda gelir inş :)

hayırlı olsun kardeşim ama kapı direklerine sakın taktırma o kötü olur :)
Teşekkür ederim Ozan abi taktırmıycam minibüs gibi oluyo :)
Hayırlı olsun Mert :) Rs logosunu aynı şekilde bende ön oanjura düşünüyordum sonra sabitleyecek yer bulamayınca vazgeçmiştim :D Devamıda gelir inş :)

Teşekkür ederim kardeşim,rs logosu çok sıkıntı kardeşim ama bulucam çözüm :eyv Devamı yaza artık :eyv

Hayırlı olsun çok güzel olmuş güle güle kullan :eyv Benden evel taktın ya su RS logosunu içimde kaldı valla :D Koskoca istanbulda 1 tane Sarı RS logosu bulamadım ya bulsam alıcam :D
belki bunlar işini görür usta..sitede gezerken gördüm sen geldin aklıma..

Geri