TJ Fluence Cam Üst Çıtası,RS Logosu,RS Sibopları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mert Koç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gayet güzel olmuş ..
Teşekkürler :)
abi bende varda kırmızı folyo ile kapla bence hiç takasa girme takas edersekte ben kaplarım :eyv birde RS sibopları değişik bende aldım bak bu benim ki;
431296_3457620928903_1522265434_3077380_1796323354_n.jpg
Vakit bulamıyorum kardeşim uğraşmaya şimdilik kalsın yaza değişim daha hızlı olucak :eyv Aynısı rs siboplarımızda daha takamadım dipleride krom :eyv

fontlar farklı abi:eyv ama oda güzel:eyv

halil abinin gt logosunun arkadasında kendi orjnal çift taraflı yapıskanı var. sen sadece üzerindeki kağıdı söküp yapıstırıyosun. yani en azından renaultsport' larda öle kardesm. bence kapı direklerine hiç elleme böyle tam kıvamında olmus maşAllah.
Sırıtır Halil abi sen GT logosunu nasıl yapmıştın?

Krom güzel olacaktır ve RS bende istedimde alamadım çağatay kardeşim alıcak bana :D

Mert hayırlı olsun kardeşim. Kromlar yakışmış, RS logosu içinde en ideal yer sanırım ön panjur resimlerdeki gibi :eyv

Hayırlı olsun çok güzel olmuş güle güle kullan :eyv Benden evel taktın ya su RS logosunu içimde kaldı valla :D Koskoca istanbulda 1 tane Sarı RS logosu bulamadım ya bulsam alıcam :D
Benim aksesuarcıda bir ara gördüm bu RS logolarından ama sarı rengi var mı bilmiyorum ümitlendirmiyeyim seni :D Yarın iş dönüşü unutmazsam bakarım mutlaka :eyv

Hayırlı olsun güzel uygulamalar var ama kapı direklerine alma krom parça böyle gayet iyi..

halil abinin gt logosunun arkadasında kendi orjnal çift taraflı yapıskanı var. sen sadece üzerindeki kağıdı söküp yapıstırıyosun. yani en azından renaultsport' larda öle kardesm. bence kapı direklerine hiç elleme böyle tam kıvamında olmus maşAllah.
Benim aldığım logoda da öyle abicim 3m marka çift taraflı bant koymuşlar arkasına ama panjura yapıştırsan ince geliyo yapışacak yer çözüm bulamadım hala.Teşekkür ederim kapı direklerinden vazgeçtim zaten :)
Krom güzel olacaktır ve RS bende istedimde alamadım çağatay kardeşim alıcak bana :D
Sağol kardeşim :)
Mert hayırlı olsun kardeşim. Kromlar yakışmış, RS logosu içinde en ideal yer sanırım ön panjur resimlerdeki gibi :eyv
Teşekkürler kardeşim logo için bende orayı düşündümde daha çözüm bulamadım :)

Benim aksesuarcıda bir ara gördüm bu RS logolarından ama sarı rengi var mı bilmiyorum ümitlendirmiyeyim seni :D Yarın iş dönüşü unutmazsam bakarım mutlaka :eyv
Varsa eğer bütün sarıları al kardeşim alamasın bu Mert içinde ukte kalsın :D
hehehehe tmm abi yaa buluşmaya getircem hatta arabadakileri söküp gözünün önünde elden vericem :D
Komşuda pişer bizede düşer heralde bir şeyler hehe
Hayırlı olsun güzel uygulamalar var ama kapı direklerine alma krom parça böyle gayet iyi..

Teşekkür ederim bende vazgeçtim en ideali böyle gerçekten :)

Geri