Elinize sağık gayet hoş duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun kardesim ama ben metal sibop kapaklarını tavsiye etmem bende yaklasık 1 yıldır var iki tanesini çaldılar diger iki taneside oksit yaptı ve çıkmıyo döndürmeye çalıstığımda sibop dibinden dömeye baslıyor lastikçiye gidip çıkartmaya çalısıcam sibop kırılırsa hemen degistirme imkanım olsun diye
Elinize sağık gayet hoş duruyor
abi sarı folyo ile kaplasanaHayırlı olsun çok güzel olmuş güle güle kullan Benden evel taktın ya su RS logosunu içimde kaldı valla Koskoca istanbulda 1 tane Sarı RS logosu bulamadım ya bulsam alıcam
Teşekkürler başka rengi yoktu bizimkide boğuk dursun sıkıntı yok Penseyle sıktığım için pense olmadan açamazlarhayırlı olsun çıtalar yakısmıs ama rs logosunu yakıstıramadım arabanın rengi koyu rs logosunun rengi koyu bogmus resmen
sibop kapaklarını taktıktan sonra son kez bak eve cıkarken cunku bi daha arabaya indiginde göremeyebilirsin yürütüyorlar
Sağol kardeşim sende varsa kırmızısı takas edelimabi yakışmış yalnız bence RS logosu kırmızı olmalıydı
Teşekkür ederim Mehmet abicim Seri üretime geçersen bir tane bende isterimhayırlı olsun müsait bir zamanda kendi RS logomu kendim yapacağım bende
Sağol kardeşim sende varsa kırmızısı takas edelim