Latitude prim yapacak anlaşılan hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz ne yaptınız?Talismanı test edebildiniz mi?talisman gerçekten güzel araç ama neden cam tavan getirmessin kardeşim.ayrıca neden makul bi fiyat belirlemessin.şahsen talisman gibi bi araci türkiyede katlettiler
Yazılan cevaplara bakıyorum da 100,110 binin üzerinde para verilmez diyenler var. Yahu git kardeşim sen Fluence'e bin o zaman, jetta ya bin, golfe bin. Gerçekten ya bu insanlar bu donanıma sahip diğer markaların satış fiyatlarından haberdar değiller, ya da insanlarla dalga geçiyorlar. En uyuz olduğum şey ise "bu para Renault'a verilmez" mantığı. Araç resmen kalite kokuyor, Renault, Formula 1 teknolojilerini binek araçlara uyguluyor. Renault artık toros, broadway dönemindeki Renault değil. At gözlüklerini çıkarın artık. Beğenmeyebilirsin,sevmeyebilirsin ama saygı göstermek zorundasın!
1- 150bin tl nin neyine saygı göstericem pardon da,Fransız mı türk markasımı bu reno ?
Eleştiriye açık ol biraz. 150 bine En kral merco ,bmw yi ,volvoyu alırım.Renoyu seviyoruz diye ,Fransız kazığı yemek zorunda da değilim kusura bakma.
2- Reno yine tatlı su kurnazlığı yapmış , dikkat edin ön ızgaralara çok masum duruyor ! fluencedada bunu yaptı meganeda da
2-3 sene sonra ön ızgaraları değişip ,sert bi görüntü verip ,makyajlı kasa diye sunar piyasaya..!Almak isteyenler ozaman alsın bence.
Mercedes mükemmelAynen Türkü kücük harfle yazmışım özür arkadaşlar düzelttim.
Herkesin zevki ve rengi değişik , ama 150 bin vericeksem
Şöyle bi arabam olsun isterdim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-avantgarde-beyaz-renkte-bayi-228375778/detay
Renonun bu yola girmesi yerine (qashqai -kadjar benzerliği - s60 ,talisman benzerliği)
Gönlümüzde taht kuran modellerin devamını getirmesini isterdim.
(Megane 2 gibi )
Koşa koşa almaya giderdim.
Şöle bi gerçek de var ki symbolün bile sıfır fiyatı 60 bin tl olmuşsa,Talismanın fiyatının 150 bin tl olması normal.