tabiki, yarın yine buradan haber veririm.. siz aracı test ettiniz mi? araç çok harika ben testten çıkıp 2014 passata atladım sanki hyundai accent gibi hissettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talismanın da sonu latitude gibi olacağına inanıyorum ve zaman geldiğinde latitude ile aynı duruma geldiğinde sakın şaşırmayın bence.
ilk dikkati mi çeken dreksiyon arkasında ki kumanda. fazlasıyla ve fazlasıyla abartı ve çok berbat duruyor megane'lerde de aynısı mevcut. dünyada çeşit çeşit insan bulunuyor hele ki türkiyede kiler. o ekrandan gözünü alamayacaklar çok var ayriyetten ekran büyüklüğünden dolayı içeriye verdiği ışık fazla olacaktır. dikiz aynasından bakıldığında mutlaka o ışın yansıması olur diye düşünüyorum. bu kadar büyük navigasyon yapılması kötü olmuş.
Çok teşekkürler.Sağolun.Fiyat almak isteyenler İnanlar Otomotivin 3 şubesini de arayabilir, forum üyesi olduğunuzu belirtirseniz kolaylık sağlarlar...
Aracın ilk fiyat listeleri forumda paylaşıldığında 120-130 bin liranın 1.6 DCI tam donanımlı paket için sadece hayal olduğunu söylediğimde bana katılmayanlar olmuştu. 150 bin liradan aşağı olmaz demiştim. Çok ta yanılmamışım. 150 bin bence bu araca yakışan bir fiyat. Ne az ne çok. Paket opsiyonlarına ve aracın donanımına bakıldığında bence tam kararında olmuş. Anlaşılan yollarda fazlasıyla göreceğiz
Ben de fiyat ile ilgili benzer seyleri soyledim. Beni de baska firma elemani ve trol olmakla suçladılar komik.
Inanirsak olur felsefesini cok benimsemisler var. 90bin denince 90 bin olacak sandilar sanırım.