Araç harika adamlar yapmışlar dersiniz gerçekten ama arkadaşların dediği gibi 150 liraya c200 d alırım şahsen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlısı olsun.Herşeyde bir hayır vardır.142 bin TL ye iyi anlaşmışsınız.Normalde 146 bin TL ye tüm opsiyonlar ile satıyorlar çünkü.160 ps icon tüm opsiyonlar dahil 142.000 liraya anlaştım, sipariş ettim ama sonradan araç olmadığını, hazirandan önce teslimatın mümkün olmadığını söylediler, ben de başka bir araç aldım. Umarım yollarda gördükçe pişman olmam.
Hayırlı uğurlu olsun arabanız.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Bayinin sahibini tanıyorum, satış müdürünü arayıp fiyatta ne kadar düşebiliyorsan düş dedi, 145.000'e düştü, d segment aracınız varsa takasa alırız, satış yapılınca tekrar size aracınızı veririz, 3.000 lirada takas desteği var denip 142.000 liraya düştü. Aynı fiyata sıfır mb cla dizel aldım. Çok istiyordum talismanı ama bu sefer olmadı, bakalım 2-3 yıl sonra makyajda yine bakarım muhtemelen.
Süper olur.0 100 de denerseniz seviniriz.