Sürücü kapısı açılınca gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ilk açmada oluyor.. sonra aç kapalarda olmuyr.. ama arabayı park et 10 dk sonra gel kapıyı aç tekrardan yapıyor :) ben özelik sanmıştım.. fatihle benden başka bu sorunu yaşayan yok mu?
Ya bence bu bir sorun değil dikkat edilmediği için mi yoksa bizim araçlar otomatik bununla alakalı bir durum olabilir mi bilmiyorum. Diğer arabayı teslim alalım ondada deneyeceğim.

Ya bence bu bir sorun değil dikkat edilmediği için mi yoksa bizim araçlar otomatik bununla alakalı bir durum olabilir mi bilmiyorum. Diğer arabayı teslim alalım ondada deneyeceğim.
oda otomatik mi?

Sanırım ben bu sesi çözdüm. Bu sesin sebebi kızdırma bujilerindendir. Aracın iç ekranında kızdırma bujileriyle ilgili herhangi bir ışık yok. O yüzden araç açılır açılmaz kızdırma bujileri devreye giriyor. Bu yüzdende aç kapalarda bu sesi duyamıyoruz... :)

Öyle bir ihtimal yok Fatih anahtar kontağa girmeden kızdırma bujileri nasıl ısınsın...

kızdırma bujileri dizelde oluyor diye biliyorum ben.. benimki 1.2 benzinli..

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende de aynı ses geliyor. Radyo anteni içeride olan arabaların sanki ilk açılıştaki bigi bir ses. Arıza ile ilgili olacağını sanmıyorum. Sadece bir sistem aktif oluyor ama hangi sistem acaba?

Konuyu şimdi okudum,sorunuzun yanıtını ben vereyim,BVR şanzımanlı araçlardaki robotize şanzıman sürücü kapısını açtığınız zaman sizin aracınızı çalıştıracağınızı varsayarak robotun yağlama sistemini 5 saniye kadar çalıştırır ve ilk çalışma anında yaşanabilecek olası bir arızanın önüne geçmeye çalışır,duyduğunuz ses bu sestir,bunu servisin bilememesine şaşırdım,eğitim şart demek ki...:eyv

Konuyu şimdi okudum,sorunuzun yanıtını ben vereyim,BVR şanzımanlı araçlardaki robotize şanzıman sürücü kapısını açtığınız zaman sizin aracınızı çalıştıracağınızı varsayarak robotun yağlama sistemini 5 saniye kadar çalıştırır ve ilk çalışma anında yaşanabilecek olası bir arızanın önüne geçmeye çalışır,duyduğunuz ses bu sestir,bunu servisin bilememesine şaşırdım,eğitim şart demek ki...:eyv
usta yazının sonunu daha okumadan aklımdan bunu usta biliyor servistekiler bilmiyor diye aklımdan geçirmiştim :) aynen dediğin gibi eğitim şart :p

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende de aynı ses geliyor. Radyo anteni içeride olan arabaların sanki ilk açılıştaki bigi bir ses. Arıza ile ilgili olacağını sanmıyorum. Sadece bir sistem aktif oluyor ama hangi sistem acaba?
sizinki de otomatik mi?

Geri