- Konuyu Başlatan
aynalardan gelmiyor motordan geliyorotomatık ayarlanabılır aynalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynalardan gelmiyor motordan geliyorotomatık ayarlanabılır aynalar
ses olanlar var demek ki... acaba otomatik vitesle ilgili birşey mi bildiğim kadarıyla fatih in arabada otomatik.. aynalarım manuel açılıp kapanıyor ama ayna kısmı otomatik...
abi şimdi sınav haftası 2 hafta sonra sanayiden ve servisten çıkmam zaten.. arabaların kiminin bakım zamanı geldi.. kiminin arızası var. clio yuda renaulta bir götürürüm. o arada belki bir lip atarımSenin çözüm serviste anlaşılan...
fatih bir sor bakalım oradakiler ne diyecek.. ben öle üst üste denemedim ama ilk çalıştırmada değil arabayı 15 dk lık park edip yanına gelsem de yapıyor.. bakalım senin arabaya ne diyecekler...Evet benim arabada otomatik belki onunla bi alakası olabilir. Belki de immobilizer sistemi ile alakalı bir durum olabilir eğer varsa. Zaten az önce arabayı servise bırakıp öyle geldim eve Bu saattemi diye sormayın evet bu saatte. Motordan ilk çalıştırmada çok aşırı bir titreme sesi geliyordu. Öğlen servise gittim gidene kadar ısındı ses falan kalmadı. Mecburen orda bi abimiz var ona teslim ettim arabayı o bıraktı beni eve Doruk abi bir şey sorucam bu kapıdan gelen ses acaba aracı mesela geceden park ettin sabah indiğinde ilk açıştamı geliyor, yoksa her açıp kapamada geliyor mu ? Yani üst üste denedin mi hiç abi ? En iyisi beni zaten servisten ararlar yarın onuda sorarı unutmazsam
Tamam abi. Aklıma başka bir şeyde gelmiyor hani. Bizim range rover da var bi sistem adı vebasso. Bu parça araç ilk çalıştığında hemen yakıtla havayı ısıtıyo motor çabuk ısınsın diye. Acaba böyle bi parça varda ön hazırlık falan mı oluyor. Neyse abi yarın soracağım bakalım ne diyecekler.fatih bir sor bakalım oradakiler ne diyecek.. ben öle üst üste denemedim ama ilk çalıştırmada değil arabayı 15 dk lık park edip yanına gelsem de yapıyor.. bakalım senin arabaya ne diyecekler...
arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı bunu sormak.. clio 3lerde sürücü kapısı açılınca dızzzzzzz diye bir ses geliyor. bence bu motoru çalıştırmadan önce hazırlıkmış gibi geliyor... o sesin nedeni bumu?
E ben arabayı sıfır aldım 4 ay önce aldığımdan beri varBüyük ihtimalle kapı merkezi klit sisteminin motoru arızalıdır. Arıza vermeye yakın açıp kapayınca dızzz diye bir ses veriyor. belli süre sonrada kapıyı açıp kapamıyor. Kapının merkezi kilit motoruna baktır.bi
E ben arabayı sıfır aldım 4 ay önce aldığımdan beri var