6 Haz 2013 #11 renac Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2012 Mesajlar 625 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Kadir Salim' Alıntı: Verniği alırsanız . Pembe olur karışmam Genişletmek için tıkla ... Evet bir arkadaş bir konuda yazmıştı, boya için "aslında boya pembe ama vernikle kırmızı oluyor" diyorlarr (servisçiler) Son düzenleme: 6 Haz 2013
Kadir Salim' Alıntı: Verniği alırsanız . Pembe olur karışmam Genişletmek için tıkla ... Evet bir arkadaş bir konuda yazmıştı, boya için "aslında boya pembe ama vernikle kırmızı oluyor" diyorlarr (servisçiler)
7 Haz 2013 #12 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 renac' Alıntı: Evet bir arkadaş bir konuda yazmıştı, boya için "aslında boya pembe ama vernikle kırmızı oluyor" diyorlarr (servisçiler) Genişletmek için tıkla ... vallahi işiniz sakat yerinizde olsam fiber bez ve elle cilayı uygulardım.
renac' Alıntı: Evet bir arkadaş bir konuda yazmıştı, boya için "aslında boya pembe ama vernikle kırmızı oluyor" diyorlarr (servisçiler) Genişletmek için tıkla ... vallahi işiniz sakat yerinizde olsam fiber bez ve elle cilayı uygulardım.
7 Haz 2013 #13 renac Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2012 Mesajlar 625 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Kadir Salim' Alıntı: vallahi işiniz sakat yerinizde olsam fiber bez ve elle cilayı uygulardım. Genişletmek için tıkla ... Hepsi var ama sakınılan göze çöp batar. Fazla titizlenmemek lazım.
Kadir Salim' Alıntı: vallahi işiniz sakat yerinizde olsam fiber bez ve elle cilayı uygulardım. Genişletmek için tıkla ... Hepsi var ama sakınılan göze çöp batar. Fazla titizlenmemek lazım.