Clio 4 Lütfen Yardım Tavandaki izler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akls1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Duayen nokta atışı konuşuyor, kendisininde belirtiği gibi araçta özel bir renk (renk sonucu/nihai renk) söz konusu ve bu sonuca götüren detay çift kat özel bir verniğe sahip oluşu.

bu vernik detayı dışında aracınızda şahsen benim fikrim gerçektende güneş yanığı söz konusu,netde vakit kaybetmeyin hocam gidin adam akıllı bir profosyonel firmaya adamlar kontrol etmeye para bile alırlarmı sanmam alsalarda makul birşey olur, göster fotolarını ona göre özel ışık altında baksınlar.

yalnız şunu unutmayın her işlem sonrasında (özellikle pasta işin içine girerse) verniğiniz bir tık daha incelecektir bu sebeble gerçektende işi bilen birine gittiğinize çok ama çok emin olun

Teşekkür ederim herkese, İstanbul içi bildiğiniz profesyonel bir yer varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim herkese, İstanbul içi bildiğiniz profesyonel bir yer varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Zeytinburnunda WRC detqiling var demirciler sanayi sitesinin üst tarafindaki total benzin istasyonun yanindan girişi var. İslemleri profesyonel şekilde yapılıyor. Sektorde eski ve genelde üst duzel araçlar yapıyorlar. Ben iç detay temizlik ile birlikte pasta cila yaptırdım. Benim araç 2016 model ve ilk defa yapıldı pasta cila. Aşırı şekilde hemen her yerinde çizik mevcuttu tavan özellikle puruzlu bi hale gelmişti. Ben aracı aldıktan aonra oldukça memnun kaldım. Sadece pasta cilayi ne kadara yaparlar bilmiyorum fakat benim işlemler için 1.000 lira istediler 900 liraya anlastik ve yaptırdım. Ek olarak ben aracı kendim yıkıyorum dışarıda sadece su tuttururum çok mecbur kalirsam o yüzden ben uzun süre kullanabiliyorum. Ayrıca yikamak ve kurulamak su an için gerçekten hem çok keyifli hemde çok kolay hale geldi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zeytinburnunda WRC detqiling var demirciler sanayi sitesinin üst tarafindaki total benzin istasyonun yanindan girişi var. İslemleri profesyonel şekilde yapılıyor. Sektorde eski ve genelde üst duzel araçlar yapıyorlar. Ben iç detay temizlik ile birlikte pasta cila yaptırdım. Benim araç 2016 model ve ilk defa yapıldı pasta cila. Aşırı şekilde hemen her yerinde çizik mevcuttu tavan özellikle puruzlu bi hale gelmişti. Ben aracı aldıktan aonra oldukça memnun kaldım. Sadece pasta cilayi ne kadara yaparlar bilmiyorum fakat benim işlemler için 1.000 lira istediler 900 liraya anlastik ve yaptırdım. Ek olarak ben aracı kendim yıkıyorum dışarıda sadece su tuttururum çok mecbur kalirsam o yüzden ben uzun süre kullanabiliyorum. Ayrıca yikamak ve kurulamak su an için gerçekten hem çok keyifli hemde çok kolay hale geldi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle teşekkür ederim hocam, pasta cila yaptırdım fakat bir sonuç alamadım izler aynı şekilde gözüküyor tekrar yaptırıp boyayı aşındırmak da istemiyorum ama dediğiniz yeri dikkate alacağım.

Herkese merhabalar
Foruma yeni üye oldum bu yüzden doğru bölümde mi konu açıyorum bilmiyorum. Hatam varsa affola.
Clio 4 2014 alev kırmızı renginde aracı yaklaşık 2 hafta önce aldım. Uzaktan baktığımda arabanın üzerinde düz kalın çizgi şeklinde izler gözüküyor yakından baktığımda göremiyorum. Elimle kontrol ettiğimde herhangi bir şey hissettirmiyor. Tanıdık bir kaportacı arkadaş bunun yıkama lekesi veya pasta izi olabileceğini söyledi ve ince bir şekilde pasta cila atılırsa düzelir dedi. Yaptırdım fakat bir sonuç alamadım. Yakından hiçbir şekilde deforme gozukmedigi gibi balkondan bakınca izler gözüküyor. Güneş yanığı başlangıcı veya renk solması ihtimali var mıdır? Yardım ederseniz sevinirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

view.php
[/URL][/IMG]
view.php
[/URL][/IMG]
view.php
[/URL][/IMG]
Hocam merhabalar aynı model, yıl ve renkte araca sahibim. Bende de aynı durum mevcut. Ne yaptınız acaba, izlerle alakalı nasıl bir yol izlediniz.

Geri