Teşekkür ederim hocam. Foruma bakılırsa 2 ayda gelmeyen güncelleme daha gelmez gibi. Aracı alıp güncelleme gelene kadar binsem mi diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"ESC kontrol ettirin, yokuş kalkış kontrol ettirin, TPW kontrol ettirin " uyarısı ile dediğiniz start stop uyarısı aynı şey mi? Sorun çözüldü mü bilen var mı acaba?
Hangi il hocam, gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirimBugün servise gittim, araca yeni yazılım yüklendi, bakalım sorun çözülecekmi! Esasında aracın garantisini uzatmayı düşünüyordum fakat 3kez gitmeme hiçbir parçanın değişimine yanaşmayıp, ilk gittiğimde arızayı silip gönderdiler, sonra emniyet kemeri dendi, şimdide yeni yazılım yüklendi, inşallaj sorun çözülmüştür de ben yanılırım.
Bugün Antep’te uğradım servise daha güncelleme gelmediğini iddia etti ne zaman gelir bilmiyorlarmış. Dedim Adıyaman da yaptırmışlar orda teknik eleman yok nasıl olur dedi sanırım şansa kısmeteAdıyaman, 1 haftaya belli olur yeni yazılımın akıbeti, inşallah sorun çözülmüştür
Bugün Antep’te uÄŸradım servise daha güncelleme gelmediÄŸini iddia etti ne zaman gelir bilmiyorlarmış. Dedim Adıyaman da yaptırmışlar orda teknik eleman yok nasıl olur dedi sanırım ÅŸansa kısmete
Sanırım start-stop sorunu yeni yazılım ile çözüldü, şu anlık çalışıyor.