son durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonucu merakla bekliyoruz,hayırlı olsun tekrardan...

Hayırlı olsun Megane RS çiler artık bu yaz damgasını vursun diyoruz
RS tuner alınması zaten olayın yarısını çözmüş gibi oluyor
Ayrıca RS tuner alıp RS tunerden atılmayan yazılım ne gibi yararı olcak orasını anlamadım
Hazır denenmiş yazılım varken Özgün ısrarı neden ?

hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar çıkar. bu yaz rs yazı olsun diyorum.

rs çiler birbirini bulmaya başladı ya , gerisi gelir bence :eyv

Ayrıca RS tuner alıp RS tunerden atılmayan yazılım ne gibi yararı olcak orasını anlamadım

rs tunerle verileri ölçü ona göre davranacaklar muhtemelen...

Yav şu merdan ustaya gitme imkanım olsa keşke. Arabayı çakır ustadan başka kimseye elletemiyorum burda ama parça sıkıntımız var. Parça tedariki için yarın tam olarak sıkıntı nerelerde onu öğreneceğiz. Boya ve döşeme işine girmeden önce merdan ustaya gitmek istiyorum bende. Bu arada video bekliyoruz merak tan ölecem RS almak tek hayalim :)

Özgün ısrarı şundan dolayı. Adam yurt dışında eğitim almış sertifika sahibi. Hergün dünya kadar remap yapıyor. standalone beyinlerle uğraşıyor. 1000hp+ arabaları mapliyor. Henk oradan buradaki arabanın avans sesini nereden duyacak. Bide diyelim map yolladı sende haa ii gidiomuş diyeceksin adama ok diyeceksin bitti gitti. Ondan sonra ......... gibi gidip kıracaksın. Artık dünyanın bir ucundan arabaya remap atma diye bişey yok. Özgün bugün antalyaya gidiyor. Hafta başında Ankara İzmir dolaştı. Bütün arabaların yazılımlarını üzerinde atıyor. Kendi çıkıyor denemeye sen sıkıyorsun o avans dinliyor. Bu nedenle Özgün. Özgünün avukatı değilim zamanında da ben Volvoyu yaparken çok kavga ettik yaparsın yapamazsın diye. Ama doğruya doğru hakkını vermek gerek. Bi de herzaman daha iyisini kovalayacaksın. Yoksa o noktada kalırsın.
Ben RStuner getirince bende kalmayacak. Özgünlerde duracak. Onlarda kullanacak millete yardımcı olmak için.

arkadaşlar video benden beklemeyin. Açık konuşuyorum video ile arabamı ortalıkta afişe etmek istemem. Apaçi adamlarla deneme yapmam. Sonra işin suyu çıkıyor yolda gören sıkıştırmaya çalışıyor ki arabayı eşimde kullanıyor başına bişey gelirse fena can yakarım. Tadımız bozulmasın yalan söyleyecek halimiz yok. Geçildiysek geçildik deriz geçtiysek geçtik deriz. Buradan sonuçları söyleriz.

arkadaşlar video benden beklemeyin. Açık konuşuyorum video ile arabamı ortalıkta afişe etmek istemem. Apaçi adamlarla deneme yapmam. Sonra işin suyu çıkıyor yolda gören sıkıştırmaya çalışıyor ki arabayı eşimde kullanıyor başına bişey gelirse fena can yakarım. Tadımız bozulmasın yalan söyleyecek halimiz yok. Geçildiysek geçildik deriz geçtiysek geçtik deriz. Buradan sonuçları söyleriz.

+ 1907 :eyv,aynen altına imzamı atarım....

bu arada verdiğin ismi editledim alper kusura bakma, senin arabana bişey olmadığı için senin isim vermeni doğru bulmuyorum . KENDİNİ TARTIŞMANIN İÇİNDE BULMA İHTİMALİNİ DÜŞÜNEREK VE SENLE ALAKALI OLMADIĞI İÇİN BUNU EDİTLEMEYİ UYGUN GÖRDÜM..

Geri