Sol tekerden gelen ses sorunu çözüldü??

Aslında her bölgede bu sesi duyan arkadaşlar test edebilmek için sesi duydukları yerleri tam olarak yazarlarda denemek isteyen arkadaşlara yol göstermiş oluruz.

Ben bıraz önce tekrar denedim
izmiri bilen arkadaslar kordonun yolunu bılırler
Bugün kordonun yoluna girdim , tam sol teker on dıreksıyon kutusunun o taraflardan ara ara tak tak tıkır tıkır ses çıkıyor
servise götüreceğim ama rüzgar sesinin netleşmesini bekliyorum götürmüş iken hepsini bir aradan çıkartmak istiyorum

örneğin manisadaki arkadaşlara ulucami deki taşlı yola çıksınlar bu sesı orda duyabılırler.benımde aracım martta uretıldı sadece o yolda ses yapıyor youtube dakı sesın aynısı

örneğin manisadaki arkadaşlara ulucami deki taşlı yola çıksınlar bu sesı orda duyabılırler.benımde aracım martta uretıldı sadece o yolda ses yapıyor youtube dakı sesın aynısı

Aynen benımde 2013 Mart :) , Youtube linkini verebilir misin ?

bu yada dıger renault sıtesınden bi arkadas paylasmıstı fakat su anlınkı bılmıyorum

Renault Clio 4 - YouTube
ben paylaşmıştım. clio sorunlar ve çözümleri başlığının altında okuyabilirsiniz. direksiyon kutusu değiştirildi bugün ve şu an hiç ses yok.

Renault Clio 4 - YouTube
ben paylaşmıştım. clio sorunlar ve çözümleri başlığının altında okuyabilirsiniz. direksiyon kutusu değiştirildi bugün ve şu an hiç ses yok.

Hocam simdi izledim video yu ,

benim aracta bu kadar cok ses gelmiyor ama sonucta geliyor senin direksiyon kutusu gercekten acil degismesi gerekiyormus,

diger taraftan bizim bu kadar ses cikmadigi icin degistirme yaparlarmi ?

Pulat hocanin verdigi kodu yazsak direk bu parcanin degistirilmesini istiyorum desem olur mu ?

Siz kodu versenizde değişmezler. Bu ses belki sizin güzergahınız sebbiyle az geliyordur.

Siz kodu versenizde değişmezler. Bu ses belki sizin güzergahınız sebbiyle az geliyordur.

Hocam tamam da bu genel bir sorun değil mi? Renault bunu kabul etmiyor mu? Neden değiştirmezler orasını anlamadım ?

Ben servise götürdüm şikayetlerimi ilettim , adamlar yok biz öyle bir sorun bulmadık dediklerinde olay bitecek mi yani?

Yani demem o , servise nasıl kendimizi anlatacağız ?

Hocam olayı bilip yapmak isteyen servis zaten sizi dinleyip yapıyor. Ama bazısı artık uğraşmamak içinmi yoksa bilmediğindenmi illa diyorki teste çıkalım. Eğer servisin yakınlarında bildiğiniz bozuk bir yol varsa sesin geldiği direk oraya görürün. Hiçbir servis sırf müşteri istiyor diye parça değişmez. Bana tekirdağda yaptılar işte ses gelmiyor deyip yolladılar gerisin geri.

pulat bey sizin araç nasıl ses geldimi tekrar memnunmusunuz?

Geri