Sol tekerden gelen ses sorunu çözüldü??

Merakla Bekliyor bekliyoruz.. :)

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Bu haber üstüne ben de gittim servise olayı anlattım arastıracaklarımı ve iyileştirirmiş direksiyon kutusunun kodunu bulmaları gerektiğini söylediler sonra isteyeceklermiş. Siz hangi serviste siparişi verdiniz acaba ?

bende bugün servise gittim cotech ile görüştüm renault un üzerinde çalıştığını sonuça ulaştığında araç sahiplerinin fatura adreslerine mektup ile ulaşıp yetkili servislere çağıracağını söyledi.

esenyurt reno bika servisinden siparişi verdim.

bende bugün servise gittim cotech ile görüştüm renault un üzerinde çalıştığını sonuça ulaştığında araç sahiplerinin fatura adreslerine mektup ile ulaşıp yetkili servislere çağıracağını söyledi.
yakında resmi açıklama düşer. yeni direksiyon kutusu önce denenir sonra değişime başlarlar. Toyota gaz pedalı sorununda kullanıcılar aranıp servis tarafından randevu verilmişti.

İçim rahatladı keske rüzgar sorununa da bi çözüm bulsalar

tüm clio 4 lerimi çağırırlar acaba model yılı vs. gözetmeksizin ?

tüm clio 4 lerimi çağırırlar acaba model yılı vs. gözetmeksizin ?
Aracım Mart 2013 üretimi bendede bu ses var her aracı geri çağıracaklar. Şuan sorun belli ama revizyonlu parça henüz Renault ta yok yani üzerinde çalışıyorlarmış.
Çoğu araçta fren sisteminin Bosch marka olması gibi direksiyon kutusu üreticileri varmış Renault hangi firmayla çalışıyorsa o firma ya düzeltme yapıcak Yada Renault başka bir direksiyon kutusu üreticisiyle anlaşacak dedi cotech uzmanı...

Acaba kesin herkesi cagiracaklarmi eminmisiniz bundan ?

Geri