Sol tekerden gelen ses sorunu çözüldü??

umarım ses tekrar etmez şimdi sıra geldi bunu servise anlatıp adamları ikna etmeye...

Bilen bir servise anlatırsanız hiç dert yanmanıza gerek kalmaz direk değişim yaparlar. Ama bilmeyen veya işine gelmeyen bir yere giderseniz ya duymadım der ya da illa isterki bozuk yolda canı çıkaın arabanın.

ben izmirde servise bıraktım aracı daha önce bu şikayetlerden dolayı 1 gün serviste kaldı araç, ama hiç bi değişiklik olmadı. Evime giden yol 1 km civarı parke taşı döşeli artık her gün sabah akşam maruz kaldığım bu ses beni arabadan soğuttu, servis sizi dinliyor ama anlamaya çalışmıyor kendi bildiklerini yapıyorlar, eğer bu şekilde de halledemezsem genel merkezi arayıp şikayet dosyası oluştururum.

Ben defalarca şikayet dosyası açtırdım. Şöyle de bir durum var genel merkez onlara ne söylerse bunlar onu yapıyor. Bana servisten söylenen takılan direksiyon kutusunun referansı sökülenden farklı. Tabi test etmeye devam ediyorum. Neden derseniz 2013 modellerde kullanılan parça kullanılmış ama bazı 2013 lerde bu ses var. Hatta servisin söylediği şey istisnasız bütün üretimlerde bu sorunlar mevcut. Ama farkına varılmamıştır ama bozulmamıştır henüz diyorlar. Yani şikayet dosyası oluşturan bütün araç sahiplerine değişim işlemi yapılacak.

ben önümüzdeki hafta servise götürmeyi düşünüyorum aracı, daha sonra sizinle tekrar iletişime geçip ses hakkında bilgi almak isterim ki işe yarayıp yaramadığını görmüş oluruz. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum

Ben defalarca şikayet dosyası açtırdım. Şöyle de bir durum var genel merkez onlara ne söylerse bunlar onu yapıyor. Bana servisten söylenen takılan direksiyon kutusunun referansı sökülenden farklı. Tabi test etmeye devam ediyorum. Neden derseniz 2013 modellerde kullanılan parça kullanılmış ama bazı 2013 lerde bu ses var. Hatta servisin söylediği şey istisnasız bütün üretimlerde bu sorunlar mevcut. Ama farkına varılmamıştır ama bozulmamıştır henüz diyorlar. Yani şikayet dosyası oluşturan bütün araç sahiplerine değişim işlemi yapılacak.
Ustam hangi servis sizin değişiminiz yapıyor bizde servise söyleyelim de sizin götürdüğünüz servisler bi irtibata gecsinler onlar en azından sorunu biliyorlar . Biz anlatmaya kalkınca tam anlayamıyorlar. Benim direksiyon kutusundakş sesi teyit ettirdim ama beş türlü kasislerden geçerken gelen gıcırtıyı anlatamadım e şimdi havalar da sıcak ses gelmiyor napıcaz:)

İstanbul Esenyurt BİKA servisin adı. Baki bey var serviste mekanik bölümden sorumlu onunla görüşebilirsiniz. Renault fan club ten Gökhan verdi isminizi derseniz detaylıca yardımcı olur. Az uğraştırmadık adamı :aytuğ

İstanbul Esenyurt BİKA servisin adı. Baki bey var serviste mekanik bölümden sorumlu onunla görüşebilirsiniz. Renault fan club ten Gökhan verdi isminizi derseniz detaylıca yardımcı olur. Az uğraştırmadık adamı :aytuğ
Eywallah Gokhan usta :) baki beyle bi görüşelim bakalım :) referans olsun

Benim aracım da 2013 , Mart ayında teslim aldım. Üretim ayı nedir bilmiyorum ama taşı bozuk olan yola girdiğim zaman bu sesi net bir şekilde duyuyorum.

Ben aracı İzmir Menemen Nazar otomotivden aldım ama servis olarak oraya götürmeyeceğim ,

Ermot'a götürmeyi düşünüyorum ya da ağaçlı yolda ki Mais'e..

Aslında her bölgede bu sesi duyan arkadaşlar test edebilmek için sesi duydukları yerleri tam olarak yazarlarda denemek isteyen arkadaşlara yol göstermiş oluruz.

Geri