umarım ses tekrar etmez şimdi sıra geldi bunu servise anlatıp adamları ikna etmeye...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam hangi servis sizin değişiminiz yapıyor bizde servise söyleyelim de sizin götürdüğünüz servisler bi irtibata gecsinler onlar en azından sorunu biliyorlar . Biz anlatmaya kalkınca tam anlayamıyorlar. Benim direksiyon kutusundakş sesi teyit ettirdim ama beş türlü kasislerden geçerken gelen gıcırtıyı anlatamadım e şimdi havalar da sıcak ses gelmiyor napıcazBen defalarca şikayet dosyası açtırdım. Şöyle de bir durum var genel merkez onlara ne söylerse bunlar onu yapıyor. Bana servisten söylenen takılan direksiyon kutusunun referansı sökülenden farklı. Tabi test etmeye devam ediyorum. Neden derseniz 2013 modellerde kullanılan parça kullanılmış ama bazı 2013 lerde bu ses var. Hatta servisin söylediği şey istisnasız bütün üretimlerde bu sorunlar mevcut. Ama farkına varılmamıştır ama bozulmamıştır henüz diyorlar. Yani şikayet dosyası oluşturan bütün araç sahiplerine değişim işlemi yapılacak.
Eywallah Gokhan usta baki beyle bi görüşelim bakalım referans olsunİstanbul Esenyurt BİKA servisin adı. Baki bey var serviste mekanik bölümden sorumlu onunla görüşebilirsiniz. Renault fan club ten Gökhan verdi isminizi derseniz detaylıca yardımcı olur. Az uğraştırmadık adamı :aytuğ