- Konuyu Başlatan
Ben basimdan gecenleri anlatayim 10 ay once istanbuldaki bir renault bayisinde 900km de bir sandero buldum sahibinden.com daki fiyati bayiden indirimle sifirini alabilecegim rakamin 1000tl altindaydi 2 de pazarlikla dusursem 3000tl karim olur diye aradim bayiyi ama bayi bana aracin fabrikasyon olarak boya hatasinin oldugunu telefonda soyledi sizinki gibi bir araci satmislar arac geri iade edilmis ve bayi araci tekrar satmaya calisiyordu hatta telefondaki arkadas kendince bana takildi abi sen ankaradan gelene kadar istanbulda bu araba bugun satilir diye.
Gelelim bir baska olaya bir arkadasim sifir km volvo s60 aldi ankarada arkas oto nun verdigi fiyattan 15000tl asagiya mersin bayisinden aldi geldi araci. Arabaya baktim sag arka kapida boya var. Sizin fark ettiginiz gibi kusurlari fark ettim. Boya kalinligini olctuk cikti. Bayi arabayi park ederken duvara surtmus geri boyamis satmis tabi bunuda bizim arkadasa soylemedi. Ciktik gittik geri mersine bayi ile oturduk konustuk bi orta yol bulduk (arabaya 10bin tl lik extra aksesuar taktilar ve kapiyi bayideki baska sifir aracin kapisiyla ogun degistirdiler depomuzuda fullediler) acikcasi kimseye guvenmeyin 2. El arac alirken yasadiginiz gol yeme riski sifir aractada var herzaman. Gecmis olsun sorunu sikintisiz olarak cozersiniz
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef bu şekilde satış yapmak dürüstlüğün göstergesi olmaz.Hasarlı araçlar satılacaksa müşteriye söylenir ve muvafakatname alınır.Fakat bana bırakın söylemeyi dedikleri fiyattan 1 kuruş bile indirim yapmadılar.