Sıfır Clio4 alacağım stepnesiz

Çok da dert etmeye gerek yok.
Ben de taktirmiyacaktim, gerek yok diyodum ama çok bi fiyati olmadığı için hadi olsun dedim. Eşref saatime denk geldi..olmasaydi çok da üzülmezdim herhalde.. :)
Hayirli olsun aracınız simdiden.
Fabrika birakin o yeri yapmayi(ekleme demek yapmak demek o stepne yeri ucin) sonradan jant bile koymuyo. Adi ve donanimi nasil sipariş edildiyse öyle geliyor. Sistem böyle maalesef.. :)

Ama cidden cok da kafaya takilcak bisey degil. 60 liraya yol yardim alin olsun bitsin Renault'tan. :)

Yani aynen oyle olacak

kafana takma fatih kardeşim bende istetmesiz aldım joyu elektrikli hava pompası ve lastik tamir kiti veriyolar onun yerine ucretsiz aracına çelik jant taktırdın zaman çıkan orjinal jantına lastikçiden çıkma lastik istersin olur biter uzun yola çıktında da atarsın bagaja olurbiter enkotü ihtimal yolda lastin yarılırsa kaskonun ucretsiz yol yardımından faydalanırsın stres yapma geniş olbiraz joyun tadını çıkarmaya bak:dans :cool:

Cok tsk ederim sedat ve isos kardeslerim. Bakalim joyumuz bi gelsin tadini cikarmaya bakacagiz.

Clio 2 hb aracım vardı lpg takınca stepneyi eve bırakmıştım zaten bagaj yetersiz taşınmıyordu.Yaklaşık 6 yıl satana kadar stepnesiz kullandım.Yeni lastikler yarılma dışında yolda bırakmaz.

Üzülmene gerek yok ,gereksiz yere ağırlık taşımayacaksın :)

Geçen arkadaşla karşılaştık markette krikolara bakıyodu hayırdır dedim sıfır araç aldık stepne yok dedi tamir kiti var kriko yok dedi.Araç Mazda 3 .. Bmw yıllardır stepnesiz araç satıyor bir çok ünlü markada bu şekilde..

Takmayın kafanıza bu kadar yaklaşık 3 yıldır araba kullanıyorum uzun yol kısa yol. 1 kere lastiğe çivi girdi mecbur kaldım stepneyi takmaya.

* Tavsiyem küçük bir el pompası alıp bagajda bulundurun. Lastik indiği zaman şişirin, en yakın lastikçiye kadar sizi idare eder ;)

Şu anki kullandığım aracımda da simit tüp var stepne evde yatıyor :)

Cok saolun alfa ve redfox tesekkur ederim kardeslerim

Benim araçta 2013 icon stepne opsiyonelmiş benden önceki sahibi stepne istememiş fakat aracın altında stepne havuzu mevcut diğer hiçbirşey yok; stepne mekanizması kriko bijon anahtarı stepne yok.
Ama aynı fiyata daha pratik ve daha hafif olan stepneler var bence onlardan al daha kullanışlı olacağına eminim.

http://www.lastikcim.com.tr/Mini-Stepne-Yol-Seti-4x100,PR-11230.html

Geri