Sıfır Clio4 alacağım stepnesiz

Acaba aranizda benim gibi stepnesiz alan varmi stepne yeri ve aparati yokmu

Stepnesiz olanlar yeri olmuyor. Aparatta olmaz. Usta abi arkadaş nasıl ikna edebilir. Almam ozaman dese vazgeçerim dese nasıl olur birşeyler imzalamıştır sanırsam ama sonuçta müşteri memnuniyeti var eklemeliler muhakak.

Windows Phone Cihazımdan Tapatalk Programı İle Gönderildi...

Abi adam kesinlikle ekleme cikarma yok diyor ya

Stepnesiz olanlar yeri olmuyor. Aparatta olmaz. Usta abi arkadaş nasıl ikna edebilir. Almam ozaman dese vazgeçerim dese nasıl olur birşeyler imzalamıştır sanırsam ama sonuçta müşteri memnuniyeti var eklemeliler muhakak.

Windows Phone Cihazımdan Tapatalk Programı İle Gönderildi...
Geçmiş olsun...

oyak kampanyasından mı aldınız aracı? biz de sizin gibi ilk başta yok dedik sonra mt stepne yeri olmadan üretilecek haberiniz olsun dedi bizde bunun üzerine eklettik.

şu aşamadan sonra değişiklik yapılması imkansız ötesi. araçlar üretime girdi bile. nasipse şubat başı teslimatlar başlıyor. siz çok geç kalmışsınız. bu konuyu daha önce başka bir başlıkta da tartıştık ekleme yapanlar oldu hatta normalde kampanya kuralı gereği başvuruda nsonra değişiklik olmuyordu ama daha zaman olduğundan yaptılar ozamanlar tabiki başvuru süresi daha bitmemişti.

şu saatten sonra maalesefe geçmiş olsun demekten başka bir çare kalmıyor.

Geçmiş olsun...

Hadi yaa . Tüh ozaman kardeş stepneyi kendin koyarsın bir teker alır sabitlersin bagaja. Bakarsın keyfine soğumana gerek yokta biraz acele ve bilgisizlik sebeb oluyor. Tavsiyem kafaya takmayın tadını çıkartın. ...

merhaba;

bende oyak tan aldım arabayı daha henüz gelmedi ama bana mutlaka stepne al dediler ayrıca arabanın alt tarafına takmak için aparat da verdiler 350 tl ek ücrete

Yapacak birsey yok saglik olsun. Evet oyak kampanyasiyla aldik. En azindan uyarmalilardi böyle saçmalık olurmu. Adamlarin canina minnet ister al ister alma. Ilgi yok alaka yok sanki bwdava dagitiyorlar

Geri