Sıfır Clio4 alacağım stepnesiz

bence sıkma canını kardeş aracın altına lastiği sabitlemek için bir aparat al tak belki piyasadan daha ucuza alırsın sen iyi tarafından düşün.benim ilk arabam olacak nasip olursa bende almadan önce çok araştırdım lastik olayını.sağlık olsun sıkma canını

bence sıkma canını kardeş aracın altına lastiği sabitlemek için bir aparat al tak belki piyasadan daha ucuza alırsın sen iyi tarafından düşün.benim ilk arabam olacak nasip olursa bende almadan önce çok araştırdım lastik olayını.sağlık olsun sıkma canını

malesef sonradan takma gibi bir şansı yok özel sistemli üretiliyor çünkü megane gibi alta demiri tak değil sistem yani.

Aracın şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allahım içine sindirsin. Güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim. :eyv

Saolun Allah razi olsunaykut abi.

Or by oraya bir turlu uye olamadim tavsiye edenler kismina ne yazsam kabul etmiyor

Birde soyle bir sorum olacak simdi bizim aracin bagaji dümdüz mü olacak. Yani lastik kitidemi oraya koyulmayacak

Birde soyle bir sorum olacak simdi bizim aracin bagaji dümdüz mü olacak. Yani lastik kitidemi oraya koyulmayacak

lastik kiti konulacak oraya ama stepne mekanizması olamayacak. stepne olmadığı içinde o kadar derin bir boşluk yapmayacaklar tabiki.

http://www.renaultfanclub.com/clio-...ubu/78547-clio-4-bilgilendirme-videolari.html

şu konuda videosu var stepne mekanizmasının o olmayacak işte.

Anladim or_by abi cok teşekkür ederim biraz canimz skldi ama yapacak birseyde yok öyle kullancaz zaten senelik 3000 km anca biniyorum

aynen yapacak bir şey yok keşke aralıkta fark etseydiniz durumu daha iyi olurdu.

Geri