Arkadaşımın 2016 Passat ındada sol ayna düşmüştü neyle yapıştırıyor lar merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşımın 2016 Passat ındada sol ayna düşmüştü neyle yapıştırıyor lar merak ediyorum ğŸ˜
Arkadaşımın 2016 Passat ındada sol ayna düşmüştü neyle yapıştırıyor lar merak ediyorum ğŸ˜?
Malesef servis ısrarla garanti kapsamına girmediğini söylüyor. Darbe alıp düşmediğini ispat edemezsin diyor. Yazıklar olsun diyorum. Çok isteyerek beğenerek aldığım arabadan bir dikiz aynası diye buz gibi soğudum ya.Arkadaşım hiç uğraşma yapıştırıyla falan.Çoğu kişi değişik mecralarda bas bas bağırıyor ,garantiden ön cam değişti diye.Sakın geri adım atma.Ara müşteri hizmetlerini o servisi de şikayet et.Camdan parça kopmuş ve cam güvenliğin sıkıntıda şuan.O servisteki andaval arkadaş sadece parça düştü anlanmıştır.O yüzden yapıştırt demiştir.Kaskonuda etkilemez birşeyini de bozmaz kardeş.Serviste motor tamiri yaptırınca kaskona mı işliyor_? Bu o servisin iş bilmezliği aymazlığından başka birşey değil.Sinirlerim bozuldu cevabı okuyunca kusura bakmayın.O camı yapıştır diyen servis elemanına diyecek çok söz var da, burada olmaz.
Malesef servis ısrarla garanti kapsamına girmediğini söylüyor. Darbe alıp düşmediğini ispat edemezsin diyor. Yazıklar olsun diyorum. Çok isteyerek beğenerek aldığım arabadan bir dikiz aynası diye buz gibi soğudum ya.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün Zonguldaka 1 saat uzaklıktaki Ereğli Özerler
servise gittim. Adamlar resimleri çektiler gönderdiler onay geldi Garantiden değişecek. Artık Zonguldak merkezde ki servisle işim olmaz.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi