Serviste 17 jant indirimi

jantmı lastikmi ben 2 aydır lastik araştırıyorum 215/50/17 petlas lastik 800 mıchelin 1700 ama 1500 e bıraktılar petlasın yorumlarına baktım pek iç açıcı değil mıchelin leri alacağım galiba

aradığın ölçülerde başka hangi markalar var. michelin yol lastiği diye bilinir. köy yayla yollarında dayanıklı olurmu ki

ben köy yayla derken devamlı köy yayla gezmiyorum ama yılda 10-15 defa çıkarım ondada sıkıntı olmaz ama kumho ku39 lastik alabilirim sizce nasıldır.

Son düzenleme:
ben köy yayla derken devamlı köy yayla gezmiyorum ama yılda 10-15 defa çıkarım ondada sıkıntı olmaz ama kumho ku39 lastik alabilirim sizce nasıldır.

kumhoyu hiç kullanmadım yorum yapamıyacağım. kendim şimdi lastik değiştirecek olsam bristone turanza veya lassa impetus arasında tercih yapardım. turanza ve impetus michelinden serttir ama dayanıklı lastikler.
kampanyada dunlop gördüm fiyat uygun. dunlop orta ayar bir lastik, yanlış bilmiyorsam japon menşeyli firma. yorumlara filan bir göz atsan nette

DUNLOP 215/50 R17 91V SP SPORT LM703 Lastik - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

16 jantlarımda turanza var çok sert pek beğenmiyorum dunlop yorumlarınıda araştırdım lm serisini beğenmiyorlar bu arada hepsiburdadaki dunlop şirketinden syron lastik aldım tarihleri 3609 yani 2009 yılının 36. haftasıydı geri yolladım dunlopta aynı firmaymış ve dunlop'ların tarihlerinin 2011 olduğunu söylemişlerdi mıchelin'leri 1350'ye kadar indiler onları alacağım gibi gözüküyor.bu arada aracı eşimde kullanıyor ve karadeniz bol yağmur alıyor mıchelin tercihimde bunlar çok etkili oluyor.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun. michelin fiyatı uygun bulduysan kaçırma, yumuşak konfurlu güzel lastiktir. esri springimde aynı setle 7 yıl kadar enerji serisini kullandım ama hep şehiriçiydi.
internet alışverişinde tarih sıkıntısı yaşanabiliyor, söylerken hiç aklıma gelmedi hatırlatman için teşekürler. görerek almak en mantıklısı

biraz önce gittim servise ödemeyi yaptım lastikler spoiler 1540 TL 10 gün sonra takacaklar takılınca foto yükleyeceğim.

biraz geç oldu ama nihayet jantları taktırdım, lastikler mıchelin prımac3 1113 tarihli fransa imalatı,215/50/17, lastik yanakları 50 olunca konfor kaybı olur diye bekliyordum ama briston turanza er 300 ler sertti mıchelin sanki daha konforlu daha esnek, fotoları yükledim ama arabam biraz kirli kusura bakmayın.
dscf3872t.th.jpg
[/URL][/IMG]
dscf3871r.th.jpg
[/URL][/IMG]
dscf3866k.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
hayırlı olsun, kazsız belasız güle güle kullanın. lastik konusunda şanslısınız avrupa üretimi çin fabrikasından iyidir :eyv

Hayırlı olsun kazanız belasız sürüşler dilerim . Bu arada konuyu yeni gördüm ve bir kaç hatırlatma yapmam gerektiğini düşündüm. Öncelikle 225 ebadıyla başlayan lastikleri aracınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz kesinlikle sürtme yapmaz. Yapsa benimki yapardı ben 225*40*18 kullanıyorum EVR Fluence yi bilmeyen yoktur sanırım. Herhangi bir süreme yok üstelik Almanyadan getirttiğim FK marka orjinal spor yay ile 5cm düşük olduğu halde kullanıyorum. Bu sizlere bir fikir verebilir.

Bazı arkadaşlar Abs ayarından bahsetmişler onada cevap vereyim. Abs ayarı var ve doğru söylemiş servis yalnız aracınızı cihaza bağladıgında orda fluencenin 17 jant seçeneğini görecekler ve beyine onu tanıtacaksınız. Bu sekilde bu sorunuda çözmüş olacaksınız. Bunu servislerdeki bütün cotech ler rahatlıkla yaparlar. Ben megane 3 rs modunu Abs ye tanıtmak durumunda kaldım. Malumunuz 18 jant tanımı Fluencelerde yok. Kafanızda başka soru işareti olursa yanıtlarım.

Michelin lastik seçimiyle en iyi tercihlerden birisini yaptığınızı da hatırlatmak isterim. Tekrar hayırlı olsun....

Keyifli sürüşler dilerim...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

sağolun güzel oldu ama keşke 225 alsaydım diyorum biraz daha gösterişli olurdu.

Geri