Serviste 17 jant indirimi

215-50-17 takınız tur sayısını değiştirmemiş olursunuz... 225 yaparsanız sürtünme artacak hiç gerek yok bence :eyv

Bu jant değişiminde herhangi bir işlem uygulanıyormu? Bilgi verebilecek biri varmı? Bende 16' jant var değişim düşünüyorumda. Takanlardan bilgi almak istiyorumda. Ona göre taktırıcam.

ben biraz önce servisteydim kışlıkları çıkarma zamanı geldi lastik fiyatlarını sordum. jant değişiminde yapılacak bir işlemle alakalı hiçbirşey söylemediler, bana kalırsa işlem yapılmaz çünkü orjinal 17 fluence jant var birde lastik yanağı küçülüyor sonuçta 16 daki lastik yüksekliğiyle 17 deki lastik yüksekliği hemen hemen aynı oluyor.

Servis bana bugun başka konuştu. Sorun çıkabilirmiş, abs beyni falan 16 janta göre ayarlanmış yok başka şeylerde olabilirmiş. Pek bana inandırıcı gelmedi. Sonuçta bu araç fabrikadan 17 jant olarakta çıkıyor.

Halen geçerlimi bu fiyatlar ?

bu fiyatlar geçiçi süreliğine kampanyaydı, tmy83 arkadaşımız servisle görüşmüş tanesine 425 tl yani takımı 1700 tl'ymiş.sahibinden.com da 800 tl gibi fiyatlara var ama orjinalmi bilemiyorum.

Son düzenleme:
bu fiyatlar geçiçi süreliğine kampanyaydı, tmy83 arkadaşımız servisle görüşmüş tanesine 425 tl yani takımı 1700 tl'ymiş.sahibinden.com da 800 tl gibi fiyatlara var ama orjinalmi bilemiyorum.

Tüh yaa kaçırdık. Hangi serviste geçerliydi peki bu ?

ben ağrıdan aldım ama tüm servislerde olması lazım

bu nasıl bir indirim soru işareti oluştu bende ama eğer yok patron çıldırdı indirimiyse kaçırılmaz alan şuan kaçırmasın bence :eyv

Geri