Serviste 17 jant indirimi

Tüh yaa kaçırdık. Hangi serviste geçerliydi peki bu ?

aylar önce mais i arayıp sisteme mail adresimi girdirdim, kampanya indirim olursa mail atın dedik ne arayan var ne soran. allah bilir başka ne kampanyaları kaçırıyoruz:)

Servis bana bugun başka konuştu. Sorun çıkabilirmiş, abs beyni falan 16 janta göre ayarlanmış yok başka şeylerde olabilirmiş. Pek bana inandırıcı gelmedi. Sonuçta bu araç fabrikadan 17 jant olarakta çıkıyor.

servisin haklı olduğu yön var, jant lastik ölçüsü değiştimi ağırlık, çap, ofset gibi değerler değişebiliyor.
versiyona göre aynı modelde 16,17,18 içn jantlar var ama fabrika hangi jantın kullanılacağı bilinerek ayrı banttan çıkıyorlar. 16 inç ve 18 inç kullanıldığı zaman süspansiyon burç başları filan ayrı kullanılıyor.

lastikleri henüz almadım servis 205/55/17 öneriyor ama ben 215/50/17 alacağım, internette jant hesaplama portalına ( http://www.jant.com.tr/jant-lastik-hesaplama.htm) bakarsan en uygun 225/50/17 çıkıyor ama 225 çok geniş olduğu için sürtünmede artacak yakıtı arttırır yol tutuşu arttırır karar sana kalmış.

225.45.17 var lastik ve jant takimi. Nasildir sizce ? Cokmu incedir lastik yanagi, yani kotumudur ?

lastikcinin birisi bana 225/45/17 önerdi ama ben yanağı çok inceltmek istemedim aracını asfaltta kullanıyorsan olur neden olmasın araç birazda alçalmış olur.jant hesaplamadan bakınca aradaki fark çok çıkıyor.

Son düzenleme:
lastikcinin birisi bana 225/45/17 önerdi ama ben yanağı çok inceltmek istemedim aracını asfaltta kullanıyorsan olur neden olmasın araç birazda alçalmış olur.jant hesaplamadan bakınca aradaki fark çok çıkıyor.
Banada önerdiler evet...0 lastik ve 0 jant'a orjinal jant. 1000 tl diyorlar. Muhtemelen indirimli janttan almışlar. elimizde var dedi baya..
Lastiklerin markası kinforest... Bu iyimidir ?

Son olarak bayiden 0 araç aldığımızda 17 opsiyon eklendiğinde 45 mi geliyor yanaklar ? bilginiz var mı ?

nerdeyse 2 aydır lastik araştırıyorum kinforest markasına hiç denk gelmedim ilk defa duyuyorum aracı 17 opsiyonlu alırsan üzerinde 205/55/17 geliyor.

nerdeyse 2 aydır lastik araştırıyorum kinforest markasına hiç denk gelmedim ilk defa duyuyorum aracı 17 opsiyonlu alırsan üzerinde 205/55/17 geliyor.
Evet bende duymadım. Kendisimi imal etmiş nedir:)

650 ye buldum bende 4 tane si..

650 ye buldum bende 4 tane si..
jantmı lastikmi ben 2 aydır lastik araştırıyorum 215/50/17 petlas lastik 800 mıchelin 1700 ama 1500 e bıraktılar petlasın yorumlarına baktım pek iç açıcı değil mıchelin leri alacağım galiba

jantmı lastikmi ben 2 aydır lastik araştırıyorum 215/50/17 petlas lastik 800 mıchelin 1700 ama 1500 e bıraktılar petlasın yorumlarına baktım pek iç açıcı değil mıchelin leri alacağım galiba
Duzgun yazmamisim kusura bakmayin.

4 adet jant fiyati 650 tl . 17" fluence janti

Geri