S.Mod HATİ'yi Hiç Böyle Görmediniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir Ara Arabayı Tutamadı Sağlam Vurucaktı Çorlu'da Bende O An Reflexle Tutmuşum. Kim Olsa Tutardı Abi Şahitlerimde Var Denizler Arkadan Geliyordu Meg3 Pert Oalcaktı

:aytuğ:aytuğ:aytuğŞahitleri alalımhehe

Kerem abi kendisi Çorlu caddelerinde beni gezdirirken pek bi adrenalin olmuştu ama unutmuş. Şimdi burada da yancı buldu ya kendine yazarda yazar. En iyisi ben susayım. :aytuğ

Cıx cıx cıx yaw:aytuğ

Mod Makaslarsa Üyecanlar Yanlar Gençlere Kötü Örnek Oluyorsun Sayın Modum :D

- Sen Yorma Kendini İzmirden Biz Gazlarız Burda hehe

Leş corsacı, sen kumda oynakıhkıh

İstanbul Trafiğindeki Bütün Aksiyonlarım Sona Ermiştir Artık DK Symbolü Gördüğünüzde Efendi Saygılı Bir Şöför Olucak İçinde

Vallahi bravo. Benim diyen soforu ikiye katlar :D

O degilde, camcar az cigerli olaymis iyiymis :D

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Mod Makaslarsa Üyecanlar Yanlar Gençlere Kötü Örnek Oluyorsun Sayın Modum :D

Gençler bizden daha heyecanlı baksana Serhan. :D 90 beygirimle elimden gelen budur kimseye birşey ispatlama çabasında da değilim kaldıki videonun çekildiğinden de habersizdim. Onur abi sağolsun güzel bi hatıra oldu benim için hepsi bu. :)

Gençler bizden daha heyecanlı baksana Serhan. :D 90 beygirimle elimden gelen budur kimseye birşey ispatlama çabasında da değilim kaldıki videonun çekildiğinden de habersizdim. Onur abi sağolsun güzel bi hatıra oldu benim için hepsi bu. :)

Onur Abiden Korkulur Ya Ama 90 Bg İle Bu Kadarı Gayet Başarılı

iyiki haberin olmadı olsaydı demekki biz tozu yutup ankara ya öyle dönecektik:D

Geri