S.Mod HATİ'yi Hiç Böyle Görmediniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel kullanıyorsunuz Hatice Abla . Maşallah .
Şahsen ben o trafikte o kadar seri kullanamam .

- Çekim Şarkı 10 Numarada Çok Fazla Makaslık Hareket Görmedim :)

Dublör mü var yoksa.... :cool:ıslık

yanlış görmediysem bide telefonla konuşuyor :D

onur2ran, Evren Topçu ve adigeemre üçlüsü önce buralara kadar geldiğiniz için, sonra da video için tekrar çok teşekkür ederim.
Güzel yorumlarınız için sizlere de çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çekemeyenlere de saygılar.. cenker

Son düzenleme:
- Olumsuz Yorum Şuanlık Tek Yapan Benim O Yüzden Üstüme Alınıyorum Çekememek Değil. Makas Atmakta Değil Yapılan 1-2 Yerde Evet Var Ama Sonrası Yolda Gezer Gibi Şerit Değiştirmek :)
Çok Bekledim Çok Güzel Yerler Vardı Girilebilecek Girersiniz Diye Ama Girmediniz.

- Olumsuz Yorum Şuanlık Tek Yapan Benim O Yüzden Üstüme Alınıyorum Çekememek Değil. Makas Atmakta Değil Yapılan 1-2 Yerde Evet Var Ama Sonrası Yolda Gezer Gibi Şerit Değiştirmek :)
Çok Bekledim Çok Güzel Yerler Vardı Girilebilecek Girersiniz Diye Ama Girmediniz.

Kıskanma cenkercim :D Sende sinyal vererek şerit değiştirirsin ;) Bende çekerim seni :D Takılma bukadar ne guzel eğlenmişler...

Son düzenleme:

Cenke rcim arabamda kapı koluna yapıştığın günü nasıl unutursun ama. :aytuğ

Geri