S.Mod HATİ'yi Hiç Böyle Görmediniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beklenen video geldi demek :D maşallah 41 kere :)

Cenke rcim arabamda kapı koluna yapıştığın günü nasıl unutursun ama. :aytuğ

- Kapıya Komple Dayanırken Nasıl Kapı Koluna Yapışırım He Bir Araba Arabayı Tutamadın Vurucaktık Öndeki Arabaya Onu Kastediyorsan Normal.

Cenke rcim arabamda kapı koluna yapıştığın günü nasıl unutursun ama. :aytuğ

Amanınn pek merak ettim bak şimdi:aytuğBen duymamıştımda hikayeyi:aytuğSn.Turbo-Mod'umuz rica etsek azıcık açarmısınız konuyu:aytuğ

Şerit değiştirirken sinyal verilmemiş sanırım hiç. Sinyal vermeyenler e acayip karşıyım , şerit değiştirirken sinyal vermeyen leri bayan dahi olsa sıkıştırırım .

Amanınn pek merak ettim bak şimdi:aytuğBen duymamıştımda hikayeyi:aytuğSn.Turbo-Mod'umuz rica etsek azıcık açarmısınız konuyu:aytuğ

Bir Ara Arabayı Tutamadı Sağlam Vurucaktı Çorlu'da Bende O An Reflexle Tutmuşum. Kim Olsa Tutardı Abi Şahitlerimde Var Denizler Arkadan Geliyordu Meg3 Pert Oalcaktı

Kerem abi kendisi Çorlu caddelerinde beni gezdirirken pek bi adrenalin olmuştu ama unutmuş. Şimdi burada da yancı buldu ya kendine yazarda yazar. En iyisi ben susayım. :aytuğ

Süper Moduma laf etmeyin,cesareti olan varsa çıkar karşısına...:D

kangoomu dipliyimde o zaman oynıcam qw yüksekken taklaya gelmeyelim :hıh

Geri