RFC Yönetimi Olarak Kadjar'ı inanlar Otomotiv'de İnceledik

sedefli beyaz renk soran arkadaşlar var fark 1.000TL
güzel yakışmış
elerinize sağlık emeğinize sağlık

Güzel araç:eyv

Ayaklarınıza sağlık :eyv Çok güzel görüntüler

Emeğinize sağlık dostlar.:eyv

Yakışıklı makinalar bakalım piyasada ne yapacak:eyv

Bugun biz aldık öglen ailecek gittik 93 e anlastik 1.5 dci edc icon sedef beyaz olarak kaparoyu verdik birde depoda gorunce offf offf ask=kadjar adamlar yapıyor yahu gercekten guzel olmus gerci hafif moralim bozuk tavansiz bir araca bniyorum 3000 bin daha veremedik panoramaya ossun hayirlisi bakalim he bu arada qashqaiye simdiden gecmis olsun 😀 😉 haftaya geliyor bize arac - istanbul renault günerler

Kadjarin mavisi çok güzeldi. Jantlar deseniz tam manasiyla hircin gostermis. Anahtarlari inanilmaz estetik yapilmis. Farlarindaki tasarim harikasina soyleyecek laf bulamiyorum. Ancak asıl yanlarında bulunan siyah Scènic beni bitirdi. ;) o nasıl bir makyajdir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadjarin mavisi çok güzeldi. Jantlar deseniz tam manasiyla hircin gostermis. Anahtarlari inanilmaz estetik yapilmis. Farlarindaki tasarim harikasina soyleyecek laf bulamiyorum. Ancak asıl yanlarında bulunan siyah Scènic beni bitirdi. ;) o nasıl bir makyajdir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/

scenic fotolarını niye atmadınız ki!!!! bizi mahrum etmeyin böyle şeylerden, ayrıca dun renault resmi sitede scenic vardı bugun kaldırmışlar,

Geri