Yeni Kadjar 1.5 DCi EDC ICON Deneme Sürüşü - İnanlar Otomotiv

Yenibosna İnanlar Otomotiv den az önce geldim, Yeni Kadjar'ı Satış Danışmanı Sevan Çoturoğlu ile birlikte denedik.
Araç 1600 küsurluk kilosuna rağmen gayet seri bir şekilde hızlanıyor, iç mekanda motor sesi neredeyse hiç duyulmuyor.
İç mekan kalitesi olarak 10 numara 5 yıldız olmuş, verdiği his çok daha lüks bir araç kullanıyormusunuz gibi, vites geçişleri çok güzel, dijital kadranın değişebilir olması ayrı bir güzellik istediğiniz şekilde tercih edebiliyorsunuz.
Ne kadar anlatmaya çalışsak da bu aracın mutlaka test edilmesi lazım.
Kısacası parası olan bu aracı kaçırmasın derim...:eyv

Abim bende denedim araci yarim saat once, araci cok begendim, bayideki tanis oldugu icin araci koy yolunda kullandim yokus yukarı bayagi zorladim cukurlara girdim ic kisimda ses duzeyi nasil diye, motorun sesi olsun, darbeleri emisi olsun super, ben cok begendim

Hadi hayırlısı bir tane aldık. 1 temmuzdan sonra teslim alacam

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Eğer Renault akıllı olursa ileride sınıfının en çok satan aracını almış olabilirsiniz :)

Bu Arada Aracı Yeni Alan Yada Test sürüşü yapanlar(profesyonel de olsa) kadjar testinde fabrika değerleri üstünde yakıt tüketimi hesapladim diyorlarsa bu geçicidir test araçları ve ilk kullanımlarda yakıt tüketimi fazladır şimdiye kadar aldığım 20 ye yakın sıfır araçlardan tecrübem var ilk 1500 km ve özelikle 3000 km den sonra gerçek fabrika değerlerine iyice yaklaşılıyor..
Tüm araçlar için geçerlidir.

Deneme araçlarına binen herkes aracı limitlerinde kullanıyor bu yüzden ortalama yüksek çıkıyor, bugün Kadjar la ilk testi ben gerçekleştirdim , denemeye çıkarken ortalamayı sıfırlamıştım 7.2 ile İnanlar'a geri döndük benden sonra denemeler başladı öğleden sonra oğlum denemeye gittiğinde ortalama 8.6 ya kadar çıkmış ki bu ağırlıkta bir araç için ve bu şartlarda kullanım için gayet normal...

Deneme araçlarına binen herkes aracı limitlerinde kullanıyor bu yüzden ortalama yüksek çıkıyor, bugün Kadjar la ilk testi ben gerçekleştirdim , denemeye çıkarken ortalamayı sıfırlamıştım 7.2 ile İnanlar'a geri döndük benden sonra denemeler başladı öğleden sonra oğlum denemeye gittiğinde ortalama 8.6 ya kadar çıkmış ki bu ağırlıkta bir araç için ve bu şartlarda kullanım için gayet normal...

Valla ben 17.30 da gittim bayiye, bugün aracı deneyen son kişi olarak, araca bindiğim de ortalama 8.2 ortalama ile karşılaştım, ben araca biner binmez sınırlarını zorladım ve bayagı dık bır yokusta ve koy yolunda 100 km hızı gordum
hehe, aracı ındıgımde 8.4 gıbı bir ortalama vardı,bu kadar zorlamaya bence cok normal... Bu arada aracı test ettıren kısı bugun kı 21 bırıncı kısınız dedı adamcagızın pestılı cıkmış:(

Çok güzel video olmuş abi tekrar ellerine sağlık . Alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim. Kazasız belasız güzel günlerde kullansınlar inşallah.

Temmuzda lansman fiyatı devam mı yoksa lansman fiyatına mı zam olacak. Yada liste fiyatına mı dönüp zam yapacaklar.

Temmuz da zam gelecek . zaten 1 haftaya kadar ellerinde araç kalmaz.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu sraçtan dün kartal ASF renault'tan aldım.Can-ı gönülden aldım.Arabamı inşallah memnun olurum.

Eskiden babamın bi EUROPA 19 vardı.O memnundu.

Geri